Jessie J halálos fenyegetéseket kap
2011. július 07. 13:34
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
fujj...az a szomoru h ilyen emberek is vannak -.-" szegény Jessie
2011. július 07. 13:39
|
|
dorika98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 154574 offline
|
szegény jessie ezért a hülyeségért fenyegetni valakit mert ilyet mutat mert az egy dolog h őt megfenyegetik dehogy a szüleit is.milyen emberek vannek és h még meddig süllyednek ennél méllyebre is.pl:selena gomez ügye azt a szegény lányt miért kell bántani h megtalálta álete szerelmét eért nem kell senkit mefenyegetni
2011. július 07. 13:44
ne értem miért süllyednek ilyen szintre az emberek
2011. július 07. 13:44
Szegény Jessie.Azért ha én bármennyire is utálok valakit,akkor sem kívánom a halálát,főleg nem a szülei halálát.Remélem idővel elmúlnak ezek a fenyegetések.
2011. július 07. 13:47
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Lottííí @ 2011.07.07. 12:23)
én úgy hallottam,hogy 666 az a sátán száma,és mivel 3× mutatta Jessie,ezért ennek ez lett a következménye. egyébként meg hagyják békén Jessie-t,ő nem is arra a sátán sz*rra célzott,ha nem ő mondta is hozzá,hogy "okey" ... 
Ugyan ez van leírva a cikkben
Egyébként jól tudod, a 666 a sátán jele
2011. július 07. 14:10
szegény Jessie...
szomorú, hogy vannak emberek, akik képesek más embereket halálosan fenyegetni. én akármennyire is gyűlölök valakit, nem kívánom a halálát. az meg külön elképesztő, hogy a szülei halálát kívánják. -.-
2011. július 07. 14:15
Am ki találta ki, h a 666 a sátán száma? Mert hallottam róla, csak nem értem. Egy ideig elhittem én is, de nem hiszem, h valóban volna jelentése.
Remélem, nem lesz baja, szemét, aki fenyegetőzik, persze álarc mögé bújva -.-' Szánalmas.
Remélem, nem lesz baja, szemét, aki fenyegetőzik, persze álarc mögé bújva -.-' Szánalmas.
2011. július 07. 14:28
szegény.. nem értem miért kell mindent felfújni az embereknek..biztos hogy nem arra értette... de ha valami baja lesz biztos hogy azokat az embereket fogják kérdőre vonni:D mert úgyis kitudják nyomozni de viszont szemtől szemben már nem mondanák neki..
2011. július 07. 14:42
Ezt a cikket kábé 3 hete írtam meg
De igaz, ezek elema zavart állapotban vannak
Méghogy a sátán szolgája
2011. július 07. 15:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Candy_attack @ 2011.07.07. 12:16)
_ToTo_ igen, vannak olyan sztárok, csak Jessie pont nem ilyen... És akkor se mond,h rendben van, ha megfenyegetünk valakit. Az ellenségemnek sem mondom, h megöllek a családoddal együtt... Ez tiszta szánalmas
Tudom, ő nem ilyen - még. Nem is róla írtam, hanem általánosságban. Nincs rendben a fenyegetés sem, de meg tudom érteni, hogy valakiből ilyen indulatokat vált ki valami és lássuk be, ezek a fenyegetések csak fenyegetések maradnak. Ma már facebookon vagy twitteren könnyen lehet üzengetni ilyesmit bárkinek - de hogy össze is találkozzon vele és valóra is váltsa a fenyegetést - annak az esélye 0,0001%.
Aki komolyan gondolja, az nem fenyeget, hanem odamegy és bumm ...
2011. július 07. 15:15
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
szegény Jessie! Pedig olyan jó hangja van!
2011. július 07. 15:19
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
sok hülye... más is mutogat olyanokat...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: