Jessie J halálos fenyegetéseket kap
2011. július 07. 12:16
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
_ToTo_ igen, vannak olyan sztárok, csak Jessie pont nem ilyen... És akkor se mond,h rendben van, ha megfenyegetünk valakit. Az ellenségemnek sem mondom, h megöllek a családoddal együtt... Ez tiszta szánalmas
2011. július 07. 12:20
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
És mi ez a sok "sátános sz*r"?? Már nevetségesek a hülye keresztények. Gagát is sátánistának hívják a Judas miatt,Beyonce-t is, Rihannáról is mondták már, most Jessie, ez már kész vicc...
2011. július 07. 12:23
|
|
Lottíííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 151788 offline
|
én úgy hallottam,hogy 666 az a sátán száma,és mivel 3× mutatta Jessie,ezért ennek ez lett a következménye. egyébként meg hagyják békén Jessie-t,ő nem is arra a sátán sz*rra célzott,ha nem ő mondta is hozzá,hogy "okey" ...
2011. július 07. 12:24
|
|
Lottíííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 151788 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.07. 11:41)
Nem jól közelíted meg a dolgot. Inkább a másik oldalról kellene mivel mindennek oka van.
Vannak előadók akik kihozzák az emberből az állatot avval amit csinálnak, mondanak és képviselnek ...
Vannak előadók akik kihozzák az emberből az állatot avval amit csinálnak, mondanak és képviselnek ...
De az nem Jessie.
2011. július 07. 12:27
remélem ezeket a fenyegetéseket nem gondolják komolyan :/
2011. július 07. 12:46
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
nem értem, ha valaki híres lesz mért fenyegetik!
2011. július 07. 12:55
mindenkinek vannak gyűlölői, és mindet megfenyegetik.. de általában csak a neten nagy a pofája mindnek 
gondolom pár utálója nagy GaGa fanatikus, mert szerintem a csaj kicsit rá hasonlít, bár Jessie J-t jobbnak tartom mint előadót és mint embert.. nem hinném hogy sátánista.. amugy azt is irták neki, ha visszafele játszák a Do It Like A Dude számot, olyan mintha a sátánt hallgatnák XD szoval vannak fura emberek
bár az ő bajuk, én nem pazarolnám erre az időm hogy másokat fenyegessek hogy kinyírom
és hiába utálok valakit nagyon, mégse kivánnám a halálát ! 
mind1, nem ő az 1. akit utálnak és megakarnak ölni, és nagy a valószínűsége hogy nem az utolsó
de nem kell félni, neten mindeki tolja a dumáját hogy ugy kinyirlak ugy utállak, de ha személyesen találkoznának vele, nemhiszem hogy tennének bármit is
gondolom pár utálója nagy GaGa fanatikus, mert szerintem a csaj kicsit rá hasonlít, bár Jessie J-t jobbnak tartom mint előadót és mint embert.. nem hinném hogy sátánista.. amugy azt is irták neki, ha visszafele játszák a Do It Like A Dude számot, olyan mintha a sátánt hallgatnák XD szoval vannak fura emberek
mind1, nem ő az 1. akit utálnak és megakarnak ölni, és nagy a valószínűsége hogy nem az utolsó
2011. július 07. 12:56
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ilyen a mai Világ..
2011. július 07. 12:59
Szegény.
Ezt még most sem bírom felfogni, hogyha valaki híres lesz, miért kell egyből halálos fenyegetéseket kapnia.
2011. július 07. 13:04
azthittem mindenkinek világos mért utálják őket és mert csinálják ezt
mert ők is ezt az életet akarják, és féltékenyek
ők szeretnének gazdagok lenni, és végülis kine vágyna arra az életre ?
azis lehet a sok támadó közt van rengeteg "előadó" akik myspace-en és mostmár youtube-on próbálkoznak.. de ugytünik hiába.. ezis lehet
vagycsak kisgyerekek irkálnak összevissza
2011. július 07. 13:13
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Sajnálom szegényt 
Én nem értem ezeket az embereket akik ilyeneket küldözgetnek.Ha nem is szeretek valakit,a halálát akkor sem kívánom!!
Én nem értem ezeket az embereket akik ilyeneket küldözgetnek.Ha nem is szeretek valakit,a halálát akkor sem kívánom!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: