A The Nine Lives of Chloe King főszereplője ugyanazt éli át az életben, mint karaktere, csak épp kevesebb szupererővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Skyler Samuels közel érzi magához szerepét
2011. július 07. 10:08
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
sok sikert neki az egyetemen ... nagyon szeretem a sorozatot
2011. július 07. 10:11
Huh, nehéz dolog egyszerre tanulni (pláne jogot) és egy sorozatban szerepelni, de ez dicséretes a részéről ha bírni fogja.
2011. július 07. 10:20
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Remek színésznő és örülök neki, hogy ennyire szereti a karakterét. Szurkolok neki, hogy bekerüljön a Stanfordra, de bízom abban is, hogy még sokáig fogjuk Chloe Kingként látni a sorozatban.
2011. július 07. 11:21
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Remek színésznő, aki megérdemli a sikert. Remélem én is, hogy bekerül a Stanfordra. Ezekért nagyon becsülöm.
Sok sikert!
2011. július 07. 13:29
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
nem nézem a sorozatot (TNLOCK), de sok jót olvastam már róla, így lehet, hogy elkezdem 
Skyler-t én a The Gates c. soriban ismertem meg, szimpatikus csajszi, és remélem bekerül az áhított egyetemre
Skyler-t én a The Gates c. soriban ismertem meg, szimpatikus csajszi, és remélem bekerül az áhított egyetemre
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

4 felhasználónak tetszik: