Angelina és Sarah Jessica a leggazdagabb
2011. július 07. 14:40
Szerintem Sarah annyira nem, nagy szám, Jolie igen, ő azért már tényleg igazán letett valamit az asztalra, de Sarah csupán a Szex és New Yorkkal büszkélkedhet (persze, van több filmjei is, de ez az, ami igazán népszerűvé tette)... Nem tudom ,valahogy nem érzem megérdemeltnek, hogy még Jolie elé is került, meg hát rengeteg nagy nevet utasított maga mögé, mindezt miért?
Sosem volt szimpatikus, az én szememben szerintem már örökké megmarad a Szex és New York sztárjának, amiből nem sok esélyt látok kitörni....
Sosem volt szimpatikus, az én szememben szerintem már örökké megmarad a Szex és New York sztárjának, amiből nem sok esélyt látok kitörni....
2011. július 07. 14:46
Sarah Jessica nem tartozik a kedvenceim közé és amelyik filmben láttam abban nem nyűgözött le, viszont Angelina előtt le a kalappal, minden filmjében remekel, megérdemli és ő jótékonykodik is. A többiek; Jennifer Anniston, Sandra Bullock, Cameron Diaz, Katherine Heigl is remek színésznők.
2011. július 07. 15:30
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
sztem mindenki megérdemli, de azért én nem vagyok biztos Kristen Stewart-ban.
2011. július 07. 15:54
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
aztaaa..bár megérdemlik de ilyenkor mindig le esik az állam
2011. július 07. 21:53
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
dejonekik : DD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: