Emma Watson órákig zokogott a befejezés miatt
2011. július 06. 22:57
Elhiszem...Remélem lesz egy HP nap valamelyik csatornán...
2011. július 06. 22:58
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Én nem szeretem a Harry Pottert de tényleg nagyon rossz érzés lehetett abbahagyni..
2011. július 06. 23:03
|
|
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline
|
aranyos
2011. július 06. 23:10
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Hát őszintén megmondva én is megkönnyeztem, hogy vége van. Mindig, amikor nézem az előzetest, és látom, hogy ég a Roxfort, olyan furcsa érzések vannak bennem, és csak akkor jövök rá igazán, hogy ennyi volt. Számomra nagyon szíven ütő érzés, hogy nincs folytatás, mert én ezeken a filmeken nőttem fel, és.. Amit most érzek, azt nem lehet leírni. Azért a Harry Potter nálam most is és mindig is örök kedvenc lesz. Nincs még egy olyan film, amim felülmúlhatja.
2011. július 06. 23:11
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Érthető hogy nem akar több sorozatot vállalni. Nagyon jó volt a HP, igaz hogy még csak 3 éve vagyok fan, de akkor is nagyon fog hiányozni, fura hogy ez az utolsó rész, és hogy nem forgatnak tovább. Emma is pontosan ugyanezt érezheti, úgyhogy nem csoda hogy sírt. Remélem hogy mindhármójukat láthatom még egypár jó filmben.
2011. július 06. 23:14
Én megértem. Elvégre csak egy tíz éves időszakot zárt le az életében, ami ugye sosem könnyű
Én is megkönnyeztem, furcsa, hogy nemsokára végleg vége ennek :/
2011. július 07. 00:25
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Hát nem is csoda ,hogy sírt . Én a helyükben fel sem tudnám fogni ,hogy egyszer vége van . Mindegyikük kis "husi" gyerek pofival kezdte ,most meg már a legszexisebb NŐK és FÉRFIAK listáján szerepelhetnek. Valósággal a szemünk láttára nőttek fel .
Nincs hozzá hasonló film sorozat ami ennyi ideig kitartott volna ...Olyan fantázia dús ,és mégis életszerű történeten alapszik,hogy csodálatos.Én 6-7 éves korom óta rajongok érte ,és amit egyébként érdekesnek találok ,hogy sosem féltem Voldemort-tól,és egy szereplőtől sem. :)Emellett enyhe kifejezéssel élve : az írok gyöngye J.K. Rowling,utánozhatatlan .
A forgatások alatt remek barátságok születtek nem csoda ,hogy ennyire szörnyű érzés megválni egymástól még ha találkoznak is majd a későbbiekben .
8 éven át együtt dolgoztak ,sőt szinte együtt éltek . Nem várhatjuk el ,hogy ennyi megerőltető munka,és év után azt mondják ,hogy : Annyira egyszerű volt ,és nem bánjuk ,hogy "elment " a gyerekkorunk nagy része . És annyira egyedüli helyzetben voltak ,hogy még azt sem mondhatták tegyük fel az 5.rész után :hogy jó abba ,hagyom ; nem változhatott semmit a külsejük (itt gondolok pl. a hajra ) .
Nem akarok "személyeskedni" de
a Twilight szereplői nem is tudom pontosan,de azt hiszem 4 rész után meg ""összeomlottak"" ,és ,hogy jajj Istenem mi lesz ... -.-
ÉS igen én is megfogom könnyezni ,hogy egyszer ez is véget ér... amit megjegyzek szinte felfoghatatlan.
Bocsi a "kis regényért"
,de azt hiszem ennyit meg érdemel Harry Potter .
Nincs hozzá hasonló film sorozat ami ennyi ideig kitartott volna ...Olyan fantázia dús ,és mégis életszerű történeten alapszik,hogy csodálatos.Én 6-7 éves korom óta rajongok érte ,és amit egyébként érdekesnek találok ,hogy sosem féltem Voldemort-tól,és egy szereplőtől sem. :)Emellett enyhe kifejezéssel élve : az írok gyöngye J.K. Rowling,utánozhatatlan .
A forgatások alatt remek barátságok születtek nem csoda ,hogy ennyire szörnyű érzés megválni egymástól még ha találkoznak is majd a későbbiekben .
8 éven át együtt dolgoztak ,sőt szinte együtt éltek . Nem várhatjuk el ,hogy ennyi megerőltető munka,és év után azt mondják ,hogy : Annyira egyszerű volt ,és nem bánjuk ,hogy "elment " a gyerekkorunk nagy része . És annyira egyedüli helyzetben voltak ,hogy még azt sem mondhatták tegyük fel az 5.rész után :hogy jó abba ,hagyom ; nem változhatott semmit a külsejük (itt gondolok pl. a hajra ) .
Nem akarok "személyeskedni" de
a Twilight szereplői nem is tudom pontosan,de azt hiszem 4 rész után meg ""összeomlottak"" ,és ,hogy jajj Istenem mi lesz ... -.-
ÉS igen én is megfogom könnyezni ,hogy egyszer ez is véget ér... amit megjegyzek szinte felfoghatatlan.
Bocsi a "kis regényért"
2011. július 07. 01:49
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Ez teljesen természetes. A filmekkel és a stábbal nőtt fel. Az élete egy szakasza végül lezárult, és ekkora változás bárkit megviselne. Meg fogom siratni az utolsó részt (is) a moziban és baromi büszke leszek rá, ahogy arra is, hogy az első HP generációhoz tartozom.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: