Nicole sem volt mindig ilyen dögös
2011. július 07. 20:13
Idézet (K_I_N_G_A_3)
Azé simán megcsinált egy spárgát állva + magassarkúban...
Ha jól megnézed nem állva csinálja, hanem vagy ül, vagy fal mellett áll. De lényeg a lényeg nagyon hajlékony! Nagyon klassz, ahogy spárgázik. De az igaz, hogy tonna sminkel meg ilyen ruhával bárkiből lehet "szépség".
2011. július 07. 20:52
|
|
Bot Krisztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 153648 offline
|
nagyon irigylem mert nagyon csinos és szép csaj igy tovább!!
2011. július 07. 22:19
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem ez a fotósorozata annyira nem tetszik, de az tény, hogy extra-hajlékony.
2011. július 08. 17:24
Én nem tudom elképzelni,hogy ilyen hajlékony.
Ez durva.Amúgy a sorozat jó lett,de szerintem nem dögös,inkább szép.
2011. július 08. 21:40
Na ilyenkor kell elválasztani a külsőt a zenétől.Én személy szerint utálom Nicole-t de egyben az egyik legszebb nőnek tartom.Engem régen nagyon idegesített,hogy amikor néztem a PCD klipjeit valahogy mindig túl sokat szerepelt Nicole.Oké felfogtam,hogy ő a frontcsaj de nekem akkor is elnyomta a többi lányt.Soha nem volt szimpatikus és nem is szeretem a zenéjét,de beismerem hogy ő tényleg bombázó.Azt is állítom,hogy az egyik leggyönyörűbb élő énekesnő Ciara mellett.Egzotikus szépség.
2011. július 09. 14:15
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
Nicole-t mint embert nem nagyon szeretem... sőt lehet hogy már azt is mondhatnám hogy utálom... nekem a kinézete nem nagyon számít, szép nő meg minden, de más is van olyan mint ő, ha nem szebb és hajlékonyabb.... a zenéjét viszont nagyon szeretem... 97%-ban mindig eltalálja hogy mi kell és hogyan. legalábbis szerintem ((:
2011. július 09. 20:36
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
nem tudom elképzelni mint stréber
2011. július 14. 12:10
nagyon szeretem Nicole-t, imádom a zenéjét és még egy plusz hogy Lewis Hamiltonnal jár imádom a forma 1-et is
2011. július 21. 11:34
El se tudom képzelni Nicolet milyen lehetett csúnyán...
2011. augusztus 01. 17:32
ez nem igaz, aki most ilyen szép az mindig szép volt, szerinten a legszebb nő a világon
2011. augusztus 05. 19:34
nem tudnám elképzelni, hogy milyen volt csúnyán. Szerintem nem volt csúnya mivel most is milyen irigylésre méltó. Nagyon szép pár Hamiltonnal.
ui.:Nicole a legszebb f1 barátnő.<3
ui.:Nicole a legszebb f1 barátnő.<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: