Lewis pedig szerencses hogy egy ilyen menyasszonya van mint Nicole!
Nicole sem volt mindig ilyen dögös
2011. július 07. 11:20
|
|
Dalma97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 47 Azonosító: 137415 offline
|
Nem azt mondta hogy egybol szex szimbolum lett hanem azt h magabiztyosabb es kifinomultabb nem kene masok szavat kifordiatani de mindegy!
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. július 07. 12:05
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
2011. július 07. 12:10
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hátt..sztem nem csúnya,és magabiztosabb és kifinomultabb lett ennyi.És elég durva az a spárgás kéép..
2011. július 07. 12:50
Itt a példa ..
Szerintem bárkiből lehet ilyen gyönyörű nő mint Ő!
Szerintem bárkiből lehet ilyen gyönyörű nő mint Ő!
2011. július 07. 16:06
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
Azé simán megcsinált egy spárgát állva + magassarkúban...
2011. július 07. 16:51
Hát én sosem voltam oda Nicole-ért. Nem tudom, hogy miért, de az is elképzelhető, hogy azért, mert a PCD-t sosem szerettem. Egyedül a Beep számuk tetszett, de egyébiránt annyira nem érdekelt. Meg Nicole Come to me című dalát szerettem még régebben. Meg sokat olvastam arról is, hogy a PCD-s lányok inkább ott hagyják a bandát, mert csak Nicole tudott érvényesülni.
Lehet, hogyha beszélgetnék vele, dobnék egy hátast, hogy milyen jófej, de alapvetően nem is szimpatikus és a hangja sem tetszik annyira. Láttam már szebb nőt is, de a Photoshop, smink és a szexis ruhák mindenkiből igazi vadmacskát tud varázsolni. Hajlékonynak hajlékony, de nem tudok tőle elájulni. Számomra átlagos valahogy. Akár zeneileg, akár a szépségét nézve.
2011. július 07. 17:17
Az az igazság, hogy stylist, fodrász és sminkes segítségével bárki lehet dögös, még úgy is, hogy gyerekkorában szürke kisegér volt. Persze, kell egy alap adottság, de azért a mesterhármas elég sokat nyom a latban 
Amúgy láttam gyerekkori képet róla fészbukon, azt a müzlis fiúsat, ha tudjátok mire gondolok...
Amúgy láttam gyerekkori képet róla fészbukon, azt a müzlis fiúsat, ha tudjátok mire gondolok...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.