Selena Gomez felhagyott az internetezéssel
2011. július 06. 19:25
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Egyetértek Selenával!
2011. július 06. 19:28
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
hát szerintem is beképzelt "nem érdekel mit gondolrólam a világ " hát pedig jobblene -.- "tökéletesen elégedett vagyok magammal és az életemmel" ok neki azért tényleg lehet mért elégedetnek lennie de minek hangozatja ... 1épként az mért zavar 1-eseket h 1ütvannak?
én ezt nem értem meg de nem is fogom enyire szeretitek 1-esek Justint??
mert ha igen nem vagytok normálisak ...
2011. július 06. 19:28
|
|
elena gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 34 Azonosító: 133436 offline
|
a beliebereknek csak az a bajuk van selenával hogy szerelmesek justinba meg justin hatalmas egójába
2011. július 06. 19:32
annyira utálom bibőrt meg a hülye fanatikusat haggyák békén Selt mert őt viszont imáádom
2011. július 06. 19:33
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Tökéletesen elégedett vagyok magammal---ego, ego, de azért irigylem!
am egy pindurit sajnálom...na jó nem, de azért megértem, h nem kíváncsi rá, h milyen baromságokat írnak róla...
2011. július 06. 19:39
Anyukám is mondta, hogy a sztárság evvel jár.Na, már hiszek neki...
2011. július 06. 19:40
Na ez komoly?Jó,értem ,valaki nem szereti,de minek ennyire piszkálni?Az emberek foglalkozzanak a maguk dolgával! És mi az h terhes? Kom az emberek ennyire hülyék?Senkinek sem fájt még a hasa CSAK ÚGY??? 1esek szánalmasak
2011. július 06. 19:43
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
szegény...miért nem tudják elfogadni a rajongók,hogy boldogok együtt?nem örülniük kéne ennek?
2011. július 06. 19:43
|
|
Demi starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 151195 offline
|
Hát ez nem szép a belieberek-től!
De most komolyan!Ha én szeretek egy sztárt,akkor annak elfogadom a döntését,hogy azzal jár akivel akar.De sok fanatikus Bieber rajongók azt hiszik,hogy őket fogja Justin feleségül venni!Ezt utálom!
Pl. én sem szeretem Justin-t,de Selena-t igen,ezért elfogadom a döntését!HA szereti Justin-t akkor járjon vele,és kész!
Nem értem azokat az embereket,akik piszkálják Selena-t!
Hagyják békén őt,fogadják el Justin döntését, és kész!!!!
De most komolyan!Ha én szeretek egy sztárt,akkor annak elfogadom a döntését,hogy azzal jár akivel akar.De sok fanatikus Bieber rajongók azt hiszik,hogy őket fogja Justin feleségül venni!Ezt utálom!
Pl. én sem szeretem Justin-t,de Selena-t igen,ezért elfogadom a döntését!HA szereti Justin-t akkor járjon vele,és kész!
Nem értem azokat az embereket,akik piszkálják Selena-t!
Hagyják békén őt,fogadják el Justin döntését, és kész!!!!
2011. július 06. 19:44
|
|
csdorka6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 198 Csatolások: 561 Azonosító: 153858 offline
|
x-Hera-x egyáltalán nem beképzelt csak bevallja az igazságot jó hogy nem érdekli mert ha csak olyanokat zagyválnának pl.rólad akkor nem tom te mit mondanál a sajtónak , már nem is érdekelne ja és normálisabbak azok akik szeretik Justint mint te
2011. július 06. 19:49
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
takarodjá má szalonnna -.-" XD mit szólnál, ha felhagynál az egész hollywood-i kis fényűző életeddel? én nem bánnám
2011. július 06. 19:50
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
nem értem hogy mért nem hagyják már békén ... és különben is ... örülniük kéne annak hogy akiért rajonganak annyira ő boldog ...
2011. július 06. 19:51
Nem tudom,hogy az jó lesz,hogy ennyire kivonja magát ezekből a dolgokból,mondjuk biztos nehéz lehet neki,mert,amióta együtt van Justinnal folyton csak piszkálják és halálos üzeneteket küldenek neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: