Debby Ryan bátyjával készített duettet
2011. július 06. 23:19
Írjatok csak véleményeket.Lehet,hogy nem jó a dal,se Debby hangja,de számomra akkor is egy igazi testvér dal.
...és nekem akkor is tetszik
2011. július 07. 08:34
Egész jó kis dal, de Debby hangja szerintem nem olyan szép.
2011. július 07. 08:47
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
szerintem jó lett és nekem tetszik.és hiába,szerintem meg nem Miley és Demi a legjobb színészek meg mindenesek a Disney-nél.Nem azt kell nézni a dalnak hogy milyen,a ritmusa a hangjuk jó persze azokat is kell nézni, de inkább a lényegét!!..igaza van SelenaDebbyMiley-nak ez egy igazi testvér dal és ezt meg kell becsülni♥
2011. július 07. 08:47
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát neekm annyira nem tetzsik, de lehet, hogy csak, mert én a gyorsabb számokat szeretem
Viszont szinésznek nagy jó.
De azért nincs különösebb baj a hangjával
2011. július 07. 09:55
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
hát , nem is rossz, de azért ha azt nézzük a hangja tényleg nem túlságosan extra, vannak jobb számok is és hangok a disneynél. pl demi...
de nem rossz a szám
de nem rossz a szám
2011. július 07. 10:31
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Debby♥ Nagyon kedvelem őt, színésznőnek fantasztikus, de szerintem énekesnőnek is jó, lehet, hogy nem olyan különleges a hangja, de szerintem szép. Igen, ez egy igazi testvérdal.
De azért vannak remek énekesnők, akik disneys-ek( vagy disneysek voltak) pl.:DEMI!!!
De én Selena és Miley hangját is szeretem, igazán tehetségesek♥
Én szeretem a lassú dalokat is, tetszik ez a dal, szép lett!
De azért vannak remek énekesnők, akik disneys-ek( vagy disneysek voltak) pl.:DEMI!!!
De én Selena és Miley hangját is szeretem, igazán tehetségesek♥
Én szeretem a lassú dalokat is, tetszik ez a dal, szép lett!
2011. július 07. 10:33
Nos nem mondom,hogy hű de nagy szám,de azt sem,hogy rossz.Nekem nem igazán tetszik,de ez csak a saját véleményem.
2011. július 07. 10:40
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Idézet (Miley Cyrus 17 @ 2011.07.06. 16:15)
Én nagyon szeretem Debby-t, nincs rossz hangja és színésznőnek is kiváló!!! Ez a szám sem lett rosz, legalábbis szerintem, de még nagyon sokat fejlődhet!!!Hajrá Debby!!
Tökre igazad van...) Imádni való ez a csaj...
2011. július 07. 12:08
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Jó lett
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: