Damon eljegyezte Elenát!
2011. július 06. 18:56
Én még csak nem rég tudtam meg hogy együtt vannak erre jön ez a bomba hír...hát nem lepett meg annyira,nagyon jó párost alkotnak együtt,örülök neki hogy összeházasodnak,sok boldogságot nekik!
2011. július 06. 19:47
OMG
Ledöbbentem,de én is imádom mind a kettőjüket és így együtt biztos jók lesznek.
2011. július 06. 20:55
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Jééézusom.Na most nem kicsit kaptam sokkot.Ian nem a kedvencem mert én minden tekintetben Paul párti vagyok,de ők tényleg nagyon édesek együtt.Gondoltam,hogy van köztük valami viszont,hogy ennyire komoly azt nem.Mindenesetre sok boldogságot nekik mert szerintem hosszan tartó kapcsolat lesz.
2011. július 06. 21:16
"A Vámpírnaplók ügyeletes szépfiúja megkérte gyönyörű barátnője, Nina Dobrev kezét."
"...a jóképű színész állítólag még májusban feltette a nagy kérdést a gyönyörű színésznőnek"
Csak hangoztatni szeretném a feltűnő különbséget. Én lennék a világ legboldogabb embere, ha összeházasodnának, és szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy ők a világ legszebb párja (igen, még a Jolie-Pitt párosítást is lekörözik), de fölösleges az emberekben reményt, vagy éppen dühöt kelteni, amikor már annyi ehhez hasonló hírről derült ki, hogy teljesen kamu az egész...
"...a jóképű színész állítólag még májusban feltette a nagy kérdést a gyönyörű színésznőnek"
Csak hangoztatni szeretném a feltűnő különbséget. Én lennék a világ legboldogabb embere, ha összeházasodnának, és szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy ők a világ legszebb párja (igen, még a Jolie-Pitt párosítást is lekörözik), de fölösleges az emberekben reményt, vagy éppen dühöt kelteni, amikor már annyi ehhez hasonló hírről derült ki, hogy teljesen kamu az egész...
2011. július 06. 23:34
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Szomorú, igaz, de sajnos ez kamu. Már pár hete kering az interneten, én sem itt találkozom vele először. A másik meg, hogy Nina ujján sehol nincs semmiféle gyűrű. Szóval még bőven várhatunk arra az esküvőre.
2011. július 07. 10:46
A másik, ami engem zavar az a cím: Damon eljegyezte Elenát? Na persze... elnézést a szóhasználatért, de k*rvára nem mindegy, hogy Damon és Elena vagy Ian és Nina.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.