http://www.alisonjackson.com/beckhams-choose-their-new-babys-name/
a többi kép a hasonmásokról...
Mellesleg senkinek nem tűnt fel, hogy a képen látható ál-Victoriának (nem tudom a modell eredeti nevét) eláll a lába között a műpocak??
Aggódnak a barátai Victoria Beckhamért
2011. július 06. 16:45
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Ez beteg hisz terges sot ne evvel foglalkozon már majd utána lefogy bár nem is dagi de ez nem normális ez a baba kárára is mehet de meg david szólj már rá.-.-"
2011. július 06. 16:45
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
Ezen a képen állítólag a hasonmása van. Nem hiszem, hogy ilyen pózban és tapadós cuccban hagyná magát lefényképezni, eddig sem tette.
---> Mármint terhesen. Mindig bő cucc van rajta.
---> Mármint terhesen. Mindig bő cucc van rajta.
2011. július 06. 21:22
|
Kataddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline
|
Viccelsz? Én még linkeket is raktam be az igazi Victoriáról, de senkinek sem esett le, hogy nem ugyanaz a két nő. Még valaki meg is jegyezte, hogy az én képeimen normálisan néz ki de itt olyan vékony...és még a fotós honlapjának a címét is megadtam, de csak falra hányt borsó...
2011. július 06. 21:44
A képen valóban NEM ŐK vannak. Ezen is látszik, Victoriának nem ilyen a haja.
Am nem értem ezt a nőt, legalább most ehetne, h nem legyen baja a babának. Eldönthetné, mi a fontosabb: egy egészséges, gyönyörű kisbaba, vagy az "alakja"?
Am nem értem ezt a nőt, legalább most ehetne, h nem legyen baja a babának. Eldönthetné, mi a fontosabb: egy egészséges, gyönyörű kisbaba, vagy az "alakja"?
2011. július 07. 09:03
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline
|
Gordon Rasmsay azt nyilatkozta, hogy Victoria 40lb-ot hízott ez átszámolva 18-20 kiló körül van egy terhesség alatt az egészséges hízás maximum 12 kg! Mégis mennyit kéne híznia 60-70 kilót szerintetek? A 20 kiló küröli hízásnál már így is fennáll annak a veszélye, hogy a baba felnőtt korában cukorbeteg lesz. Ezért terjed ennyire a cukorbetegség itthon, egy átlagos magyar nő 30-40 kg-ot hízik egy terhesség alatt, amivel nagyban veszélyezteti a saját és főleg a baba egészségét.
2011. július 07. 21:58
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Victoria negyven kiló vasággyal.
2011. július 08. 13:49
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
Katadd:
Megnéztem azokat a képeket, amiket te tölöttél fel Beckahmékről. (tengerpartos-pirosruhás)
Szerintem látványosan hízott. Szedett fel jócskán, még abban a hosszú ruhában is látszik.
Úgy sejtem nagyon örül, hogy kislánya lesz, gondolom azon kívül, hogy egészséges legyen más nem nagyon érdekli.
Megnéztem azokat a képeket, amiket te tölöttél fel Beckahmékről. (tengerpartos-pirosruhás)
Szerintem látványosan hízott. Szedett fel jócskán, még abban a hosszú ruhában is látszik.
Úgy sejtem nagyon örül, hogy kislánya lesz, gondolom azon kívül, hogy egészséges legyen más nem nagyon érdekli.
2011. július 08. 18:47
|
|
tamara86:
Nekem is az tetszik a képeken, hogy milyen boldognak tűnik Vic. Ha alaposan megnézed látszik milyen vizes, feldagadt a bokája, már biztosan elég nehezen mozog, mégis mindegyik képen mosolyog. Amikor Brooklynt várta/ták volt ilyen (bár a másik két terhességéről nem igazán látni képeket)...
Nekem is az tetszik a képeken, hogy milyen boldognak tűnik Vic. Ha alaposan megnézed látszik milyen vizes, feldagadt a bokája, már biztosan elég nehezen mozog, mégis mindegyik képen mosolyog. Amikor Brooklynt várta/ták volt ilyen (bár a másik két terhességéről nem igazán látni képeket)...
2011. július 08. 19:14
Idézet (Katadd @ 2011.07.07. 09:03)
Gordon Rasmsay azt nyilatkozta, hogy Victoria 40lb-ot hízott ez átszámolva 18-20 kiló körül van egy terhesség alatt az egészséges hízás maximum 12 kg! Mégis mennyit kéne híznia 60-70 kilót szerintetek? A 20 kiló küröli hízásnál már így is fennáll annak a veszélye, hogy a baba felnőtt korában cukorbeteg lesz. Ezért terjed ennyire a cukorbetegség itthon, egy átlagos magyar nő 30-40 kg-ot hízik egy terhesség alatt, amivel nagyban veszélyezteti a saját és főleg a baba egészségét.
Én Gordonnak nem hiszek.
2011. július 09. 08:42
|
|
kateblock:
Nekem személy szerint nagyon nem szimpi az a szakács, de Beckhaméknek jó barátjuk... Bár én nem barátkoznék olyannal aki a nyilvános a súlyomról dumálgat...
De én hiszek neki...
Nekem személy szerint nagyon nem szimpi az a szakács, de Beckhaméknek jó barátjuk... Bár én nem barátkoznék olyannal aki a nyilvános a súlyomról dumálgat...
De én hiszek neki...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: