A focistafeleség egy dekát sem hízott terhessége alatt, ezért sokan aggódnak az ő és a babája egészségéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aggódnak a barátai Victoria Beckhamért
2011. július 06. 00:36
2011. július 06. 00:45
Jézusom,de önző!Most a baba a legfontosabb nem pedig az alakja!
2011. július 06. 00:46
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
fuj, tényleg olyan mint egy csontváz, szegény baba :S egyet értek Avril4ever :/
2011. július 06. 00:55
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Hát reméljük a legjobbakat!
2011. július 06. 01:04
hát ez valóban önzőség az ő szepontjából:S rajongói ismerősei szerintem egy szót nem szólnának ha kicsit ducibb lenne..sőt szerintem örülnének is neki:) egy terhes nőnél ez természetesdolog.. azért drukkolok a babának<3
2011. július 06. 01:09
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Sosem kedveltem, hát ezekután se fogom. Hogy teheti ezt a gyerekkel? Amikor most a kisbaba kéne, hogy legyen a legfontosabb számára, nem a saját alakja..Arról nem is beszélve, hogy szerintem Victoria Bechkam már UNDORÍTÓAN sovány, egyszerűen szörnyű. Semmi nőiesség nincs rajta, nincs melle, nincs fenek, olyan, mint egy darab csont. Hihetetlen, hogy éhezteti magát a SEMMIÉRT. Mert még csak nincs is szép alakja.
Viszont ez, hogy nem táplálja a babáját rendesen...Vicc.
Viszont ez, hogy nem táplálja a babáját rendesen...Vicc.
2011. július 06. 01:46
|
|
Spangli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 504 Csatolások: 333 Azonosító: 140305 offline
|
nem százas mert a babának kellenek a vitaminok a tápanyagok de ő hiú és csak magára gondol hogy mi lesz az alakjával.
nem értem hogy lehet ennyi esze hogy nem gondol a saját gyerekére, az egészségére
! és persze császárral fog biztos szülni hogy ne táguljon ki a medencéje és hogy semmilyen fájdalmat ne érezzen(ez alatt azt értem hogy a szülés közbeni fájdalom)
2011. július 06. 01:48
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szeretem Victoriát, mint divatikon, mert remek ízlése van, de remélem, ha egészséges lesz a kislány, nem azt az életmódot tanítja majd neki, amit maga is képvisel. Tőlem úgy koplal, ahogy akar, de csak akkor, ha már a kisbaba megszületett. Mellesleg egy kis súly még formásabbá is teheti az alakját, hiszen ez az elöl deszka, hátul léc kategória nem éppen szép látvány.
2011. július 06. 06:37
|
Kataddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline
|
Ostobaság!!!! Ezek nem Beckhamék, hanem a hasonmásaik!!!!!!!!!!! Ha valaki venné a fáradságot és beírná a nevét a google-be rájönne, hogy az igazi Victoriának, a karja is vastagabb, mint ennek a nőnek a combjai!!!!!!!!!!!!!!!
2011. július 06. 07:00
Hát ez csaj kiakaszt amúgy ki tudja lehet hogy végén ez végett hibás gyereket fog szülni vagy nem lesz keze vagy vlmi ;/.
2011. július 06. 07:03
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline
|
Van képem az igazi Vicről, aki legalább 20 kilót felszedett az elmúlt 8,5 hónap alatt. Kimondottan kerek arc, vastag karok és ennél lényegesen nagyobb pocak.Egy egészséges terhes nő......
2011. július 06. 07:05
|
|
Ezeket a képeket Alison Jackson készítette, aki arról híres, hogy hírességek hasonmásit fotózza.
EZ A NŐ NEM VICTORIA, MÉG CSAK NEM IS TERHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ A NŐ NEM VICTORIA, MÉG CSAK NEM IS TERHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: