Britney kozmikus ragyogása
2011. július 06. 09:55
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
biztos jó lesz
_ToTo_ egyetértek
2011. július 06. 10:14
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
hát, jóvan, azért bele kéne gondolni abba is, hogy akkor végül is miért az ő parfümje? lehetne mondjuk Christináé is. MERT NEKI MÉG NINCSEN 9 ILLATA!!! De csak azért csinálják, hogy megdobja a karrierjét, aztán megint lecsúszik...aztán megint HOPP az egekben lesz és így tovább, és így tovább...
2011. július 06. 10:40
|
King Beyonceúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 314 Azonosító: 153863 offline
|
Britney parfümjei nagyon jók mindig eltalálja az illatokat.
2011. július 06. 10:41
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
tuti jó lesz..nekem eddig mindegyik nagyon tetszett
2011. július 06. 11:21
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
9.? nem is tudtam..
2011. július 06. 11:27
ToTo: régebbi parfümjeinél azt nyilatkozta Elizabeth Arden, hogy elég aktívan részt vett Britney is az illat készítésében, így nyilván olyan illat készült, amit ő is szeret, azért van annyi édes, gyümölcsös parfümje,amit én IMÁDOK

A Believe-nél mondjuk nem hiszem, hogy közreműködött, mert épp kopaszon rohangált, azért írtam, hogy ennél nem tudni. Na. De egyébként már szerintem se érdekli semmi, csak úgy van.
A Believe-nél mondjuk nem hiszem, hogy közreműködött, mert épp kopaszon rohangált, azért írtam, hogy ennél nem tudni. Na. De egyébként már szerintem se érdekli semmi, csak úgy van.
2011. július 06. 12:16
Britney sokkal jobb,mint az a tengerpart Bieber... nemtom mi vanaz ő parfümjében,ami annyira jó...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: