Ez nem drága, ne hasonlítsuk designer-parfümökkel, celebillatokhoz képest átlagos ára van, ami 1-2 ezer forinttal le fog menni, mikor új, mindig drágább.
Másodszor: kár vitázni azon, hogy ez a jó, vagy a Britney a jó, vagy a Chanel, Puma, akármi. A gyümölcsös-édes illatok, amiket a legtöbb sztár kiad, tipikusan fiatalos, tiniillatok, mert ők az első számú célközönség. Ettől függetlenül nem kell leszólni, mert ízlések és pofonok. Én ha bemegyek a Douglasbe és végigszagolok mindent, akkor sem találok szinte egy designerillatot sem, ami tetszene. Semmi pénzért nem fújnék magamra semmilyen virágillatot, nekem az büdös, az orientális illatok, amik elegánsak, azok nekem nyanyásak. Viszont celebillatok között sok nekem való gyümölcsös, édes cuccot találok.
Aki azt mondja: nálam Britney illata a nyerő, az miről beszél? Melyik a 8 közül?
Bieber vagy nem Bieber, baromság azért megvenni, mert Bieber és baromság azért nem megvenni, mert Bieber.
Nekem tetszik az üveg, Biebert nem szeretem, de megvenném, ha tetszene. Mivel megszagolni nem tudom, mert nálunk ha jól tudom, még nincs, ezért utánanéztem:
körte-mandarin-bogyós gyümölcsök mikor magadra fújod, ez után a második fázisban édes gourmand-virágos illat, ami többek szerint is Avril Lavigne Black Starjához hasonlít, majd a végén az alap a pézsma és a vanília, ami ugyanaz, mint Britney Fantasy-je. Elég jól hangzik szerintem, a Fantasy az egyik kedvenc parfümöm, DE a Someday nem tart sokáig sajnos. A Fantasy-t 2 napja érzem magamon, főleg a hajamon, mert beszívja, pedig csak a fülem alá fújok 1-et. Fürdésnél mindig újra megcsap az illata, ahogy nedvességet kap és újra árad belőle, isteni
Tehát csakis ezért, nem fogom megvenni a Someday-t, Fantasy-m van, Avril-on egy ideje gondolkozom, de ez alapján nem maradok le semmiről, pláne, hogy nem is tartós az illat.
Ennyit szerettem volna.

0 felhasználónak tetszik: