A Someday lekörözi Britney és Beyoncé illatát
2011. július 05. 18:49
persze, hogy sikeresebb. A 10 éves kislányok megvetetik anyucival meg apucival, hogy szagolgassák a kis imádott Bieberkéjük parfümjét.. Szerintem a szülinapjukon még egy normális ajándékról is lemondanak egy ilyen sz_rért
2011. július 05. 18:53
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ezt a hülyeséget :DHogyhogy lekörözte??Sztem a rajongók em az illat miatt hanem csak azért veszik mert Justiné..eléggé marhaság..én sem vennék olyan Selena ruhát ami nekem nem tetszik..
Na mindegy nem akarom ezt a pardümöt mert nem akarom ,hogy a melletem eljövő ember visszanézzen,hogy tényleg egy kuka ment -e melette..(a szag miatt)
Na mindegy nem akarom ezt a pardümöt mert nem akarom ,hogy a melletem eljövő ember visszanézzen,hogy tényleg egy kuka ment -e melette..(a szag miatt)
2011. július 05. 18:54
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
@tinkerbell
"persze, hogy sikeresebb. A 10 éves kislányok megvetetik anyucival meg apucival, hogy szagolgassák a kis imádott Bieberkéjük parfümjét.. Szerintem a szülinapjukon még egy normális ajándékról is lemondanak egy ilyen sz_rért "
egyetértek!!
"persze, hogy sikeresebb. A 10 éves kislányok megvetetik anyucival meg apucival, hogy szagolgassák a kis imádott Bieberkéjük parfümjét.. Szerintem a szülinapjukon még egy normális ajándékról is lemondanak egy ilyen sz_rért "
egyetértek!!
2011. július 05. 18:54
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Lucky99:
Én simán kinézem ezt az anyjából! Az tolja nagyon picifiacskáját,ő dicsérte meg,amikor agyon nyaltafalta selenát,és ez még semmi a sok közül!Szóval,szerintem ez a parfümmizéria,meg az egész az anyucikájának az ötlete volt!
Én simán kinézem ezt az anyjából! Az tolja nagyon picifiacskáját,ő dicsérte meg,amikor agyon nyaltafalta selenát,és ez még semmi a sok közül!Szóval,szerintem ez a parfümmizéria,meg az egész az anyucikájának az ötlete volt!
2011. július 05. 19:46
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
de gáz az a üveg :/ xDD
2011. július 05. 19:55
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
hogy miért nem lepődök meg.azért kíváncsi vagyok au illaatára de az tuti ,ha nem jó(kétlem)akkor nem venném meg.
2011. július 05. 20:30
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
Hát erre nem lehet semmit se mondani..o.O"
Én azért nem venném meg a parfümöt mert Justin helyes,mert manapság már csak azért veszik meg az ilyen drága parfümöt,mert egy "sztár"csinálta.
Lehet hogy jó illata van,de nem fogok kidobni 6400 Ft-ot..
nekem ennyi lenne a véleményem...^^
Én azért nem venném meg a parfümöt mert Justin helyes,mert manapság már csak azért veszik meg az ilyen drága parfümöt,mert egy "sztár"csinálta.
Lehet hogy jó illata van,de nem fogok kidobni 6400 Ft-ot..
nekem ennyi lenne a véleményem...^^
2011. július 05. 20:36
|
|
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 313 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline
|
Istenem...Ha sikeresebb hát sikeresebb. Nem mindegy nektek, hogy melyik hírességnek milyen híres a parfümje? Komolyan ez izgat titeket?! Grtula...
És igen. Justin rajongó vagyok mégse vagyok 12 éves. Nem vagyok én annyira elvetemült rajongó, hogy a parfümjét használjam, mert biztos, hogy nem fogom megvenni.
Nem veszitek magatokat észre? Hogy gyerekesek vagytok. Óriási IQ szintel rendelkezhettek, hogy csak csúnya szavakba foglalva tudjátok elmondani, hogy mennyire utáljátok.
Meg amúgyis... ha tényleg annyira nem kedvelitek minek olvastok vele kapcsolatos híreket? De erre most tényleg nagyon kíváncsi vagyok.
És igen. Justin rajongó vagyok mégse vagyok 12 éves. Nem vagyok én annyira elvetemült rajongó, hogy a parfümjét használjam, mert biztos, hogy nem fogom megvenni.
Nem veszitek magatokat észre? Hogy gyerekesek vagytok. Óriási IQ szintel rendelkezhettek, hogy csak csúnya szavakba foglalva tudjátok elmondani, hogy mennyire utáljátok.
Meg amúgyis... ha tényleg annyira nem kedvelitek minek olvastok vele kapcsolatos híreket? De erre most tényleg nagyon kíváncsi vagyok.
2011. július 05. 20:54
Ti olyan gyagyák vagytok... mivel lányrajongói vannak, persze hogy nekik gyárt illatot. Ahogy Paris Hiltonnak is van férfiparfümje, meg Antonio Banderasnak is van női... Ennyi. 6500ft pedig teljesen átlagos celebparfüm ár. A designerillatokhoz képest nagyon olcsó, örüljetek neki.
2011. július 05. 21:19
|
|
LillySellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 136333 offline
|
hát nem tom én nem szeretem justin biebert ugyhogy tuti nem venném meg. am ha olyan sztár parfümjét se venném meg akit szeretek...
2011. július 05. 21:31
Én szívesen megvenném ezt a parfűmöt, és ha Magyarországon is kapható lesz tuti beszerzek egyet. Engem nem lepett meg hogy híresebb Bieber illata, hiszen ő sokkal híresebb, és sokkal több tinilány szereti Justint, mint pl Beyoncét és Britney-t együttvéve...ez van.
Jah és azt becsülöm Justinba hogy a bevételt jotékonysági célra ajálja fel. Kedves tőle
Jah és azt becsülöm Justinba hogy a bevételt jotékonysági célra ajálja fel. Kedves tőle
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: