A Someday lekörözi Britney és Beyoncé illatát
2011. július 05. 13:48
szánalmas,hogy Justin kb.2-3 éva van a pályán,és leelőz olyanokat,akik már kb.több mint 10 éve a pályán vannak,és sokat tettek érte.Lehet engem ezért utálni,de akkor is ez a véleményem.
2011. július 05. 13:49
|
|
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline
|
Idézet (x-Hera-x @ 2011.07.05. 13:40)
csak szerintem furcsa h 1 pasinak női parfüme van ?
mondjuk eléggé lányos 1 gyerek de akkoris
xD én nem venném meg de azért kiváncsi lennék menyire büdös XD

én meg férfi parfümöt csinálnék mert nekem nem az kell hogy tetsszen egy lány illata hanem egy fiúé justin-nak meg a lányok illata kell hogy tetsszen ezért csinál női parfümöt.
2011. július 05. 13:52
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
én tuti nem veszem meg...
jó, hogy a legsikeresebb lesz mivel a millió fan meg fogja venni akkor is ha 6500FT
Kovicseni14: még nem is olyan drága hisz 20 ezer forintért is kapsz parfümöt.
jó, hogy a legsikeresebb lesz mivel a millió fan meg fogja venni akkor is ha 6500FT
Kovicseni14: még nem is olyan drága hisz 20 ezer forintért is kapsz parfümöt.
2011. július 05. 13:56
Szerintem justin illatánál a Britney-é sokkal jobb!
2011. július 05. 13:58
|
|
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline
|
Idézet (Evi99 @ 2011.07.05. 13:48)
szánalmas,hogy Justin kb.2-3 éva van a pályán,és leelőz olyanokat,akik már kb.több mint 10 éve a pályán vannak,és sokat tettek érte.Lehet engem ezért utálni,de akkor is ez a véleményem.
hogyhogy szánalmas nem Ő vett meg több ezer parfümöt arrol nem tehet hogy szeretik őt (jó tehet de érted)pl.:a szüleid is sokat tettek érted és ok már több éve vannak már "pályán" és azért nem lehetsz te híres mert ők sem lettek azok ha utálnám se azt mondanám hogy szánalmas mert az nem a megfelelő szó
2011. július 05. 14:01
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Míg a sok kis tinihagynemondjam meg kik megveszik persze hogy sikeresebb lesz.
2011. július 05. 14:03
petrahundlily:lehet,hogy a szánalmas nem a megfelelő szó.akkor inkább azt mondom,hogy a legtöbb mai ember,az olyanokért rajong,mint Justin,pedig Britney sokkal többet tett,mint ő.
2011. július 05. 14:04
|
|
csasztykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 140 Csatolások: 6 Azonosító: 148302 offline
|
hát nem tudom eddig a Britney-nek van a legjobb illata nem hiszem h ez a majom löttye lekörözné:S azért népszerű mert a sok tini megveszi mert rajong ezért a kis nyomottért:S
2011. július 05. 14:05
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
én biztos nemveném meg
2011. július 05. 14:10
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Senki se látta azt a sort, hogy: "Justin az eladásokból kapott pénzt JÓTÉKONYKODÁSI célra használja majd fel." ??? Erre itt ti jöttök azzal, hogy a rajongók csak kitömik a pénztárcáját még több pénzzel... Legközelebb olvassátok el még egyszer, hogy ne mondjatok hülyeséget.
Ráadásul Justin az az ember, aki TÉNYLEG jótékonykodásra fordítja a pénzét, rengeteg ilyen programban benne van, de ti csak azt látjátok, hogy el van kényeztetve. Hát grat.
Ráadásul Justin az az ember, aki TÉNYLEG jótékonykodásra fordítja a pénzét, rengeteg ilyen programban benne van, de ti csak azt látjátok, hogy el van kényeztetve. Hát grat.
2011. július 05. 14:16
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
amúgy meg,nem értem,hogy miért mondják sokan azt,hogy az ő zsebébe megy a pénz,ha egyszer ő tényleg jótékonykodásra használja.őt látom olyannak,hogy őt tényleg érdekli ez a dolog,és nemcsak a média miatt küldi a pénzt.nem ez az első alkalom,hogy az a pénz(ami ezek szerint nem lehet kevés) nem a saját zsebébe megy,pedig simán megtehetné.lehet,hogy páran ki fognak ezért nevetni,de nemcsak azért mondom ezt,mivel szeretem a zenéjét,hanem mert tényleg így látom,és nem vagyok elfogult vele kapcsolatban.
2011. július 05. 14:34
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
szinte biztos voltam benne h nagy sikere lesz xxd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: