Légy te is kedvenc filmjeid részese!
2011. július 06. 23:09
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
És a londoni repülőjegyet is fizethetnék...
2011. július 07. 08:54
jó dolog,csak semmi értelma...Ha Londonba mennék nem az iPhone-nal szaroskodnék.Aztán filmet otthon is lehet nézni....Felesleges.........
2011. július 07. 21:48
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
tök hülyeség
2011. július 11. 08:31
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ne felejtsük el, hogy pár év múlva már csak iPhone telefonok lesznek a piacon, meg esetleg már ezeknél is modernebb példányok. Ki fogják szorítani a "sima" telefonokat a piacról. Így tulajdonképpen nemsokára az iPhone nem lesz akkora luxus, mint most.
Ami pedig Londont illeti... Manapság már az sem számít olyan nagy dolognak, az az igazság. Pedig pár éve, amikor még nem voltak fapados társaságok, elképzelhetetlennek tartottam, hogy én oda valaha is eljutok. Szóval ma már ez sem akkora kiváltság, hogy XY járt már Londonban. Persze most sem engedheti meg magának mindenki, de lényegesen többen megtehetik, hogy kiutazzanak, mint mondjuk tizenpárévvel ezelőtt...
Egyébként Londonban létezik kifejezetten olyan (fizetős) túra, ahol kifejezetten a filmes helyszínekre viszik el a turistákat. Csak elég borsos ára van. (Sőt, létezik kifejezetten csak "Harry Potter városnézés" is.
Ami pedig Londont illeti... Manapság már az sem számít olyan nagy dolognak, az az igazság. Pedig pár éve, amikor még nem voltak fapados társaságok, elképzelhetetlennek tartottam, hogy én oda valaha is eljutok. Szóval ma már ez sem akkora kiváltság, hogy XY járt már Londonban. Persze most sem engedheti meg magának mindenki, de lényegesen többen megtehetik, hogy kiutazzanak, mint mondjuk tizenpárévvel ezelőtt...
Egyébként Londonban létezik kifejezetten olyan (fizetős) túra, ahol kifejezetten a filmes helyszínekre viszik el a turistákat. Csak elég borsos ára van. (Sőt, létezik kifejezetten csak "Harry Potter városnézés" is.
2011. július 22. 23:34
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nekem tetszik!
2011. július 23. 11:41
|
|
Buby-Boofleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 141520 offline
|
*Nekem kell egy!!!!* *MOST*
2011. augusztus 08. 16:46
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ez tökjóó.
2011. augusztus 09. 13:43
|
|
HappyRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 156725 offline
|
annyám ez mekkora
kell ilyen
bár nem kapok
és mellesleg imádom londont
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: