Biztos vagyok benne, hogy Pippa egyszer majd "elszabadul", és miután méginkább belekóstolt a celebvilág finomságaiba, megpróbál majd becserkészni néhány hollywoodi szépfiút. Erre mérget vennék.
Viszály a királyi családban
2011. július 04. 16:23
Nem tudhatjuk, egészen pontosan mi igaz és mi nem a Pippával kapcsolatos híresztelésekből. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy ő az a fajta lány, aki szeret a figyelem középpontjában lenni. Bármi áron.
Nekem személy szerint a legkevésbé sem szimpatikus, főként azért, mert minden ok nélkül a sztárok közt emlegetik őt.
Biztos vagyok benne, hogy Pippa egyszer majd "elszabadul", és miután méginkább belekóstolt a celebvilág finomságaiba, megpróbál majd becserkészni néhány hollywoodi szépfiút. Erre mérget vennék.
2011. július 04. 17:05
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Hát én nem tudom... Egy angol magazinban is az volt címlapon, hogy "Single Pippa turns to Harry"... Pedig nekem szimpatikusnak tűnik Pippa... Majd meglátjuk mi lesz belőle.
2011. július 04. 18:43
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
...egyértelműen szánalmas ez a dolog..nem veszi észre,hogy ez nagyon feltűnő..?Meg értem Kate-t én sem állnék vele szóba csak elbeszélgetnék vele,hogy mit is művel..Attól,hogy ,ég a testvére királyné ő nem az és remélem nem is lesz!!
Egyébként..sokkal rondább..
Egyébként..sokkal rondább..
2011. július 04. 19:02
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahah:)
2011. július 04. 19:39
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Valahol megértem azért az ő álláspontját is. Az idősebb testvér férjhez megy, ráadásul az angol trónörököshöz és az egész világ velük foglalkozik, miközben Pippa csak a nővére miatt jön szóba. Gondolom apucinak meg anyucinak is egyből Kate lett a kedvenc leányzó a családban. Persze ettől még nem lehet megbocsátani a viselkedését, de jobban átérezhetjük a helyzetét.
2011. július 04. 19:59
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Hát... ez várható volt, mert irigyli a tesóját
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: