Viszály a királyi családban
2011. július 04. 14:05
Úgylátom manapság már a hatalom az úr.Ez azért elég szomorú...Pippa gyorsan felébredhetne mielőtt lejáratja itt magát ezzel,annyira átlátszó az egész. Én mindig is úgy gondoltam,és ez mostanra sem változott hogy az igazi szerelemnél nincs fontosabb.És ebbe a pénz is beletartozik.Mindenesetre remélem hogy Harry átlát a szitán,és nem lesz ebből semmi.Senkinek nem kívánom hogy a vagyonáért szeressék.
2011. július 04. 14:38
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
szánalom -.-
2011. július 04. 15:17
Ezt csak addig fogja játszani míg a királynő engedi.Ha tudomást szerez arról,hogy Pippának az a terve a királyi családdal,hogy pénzt és hírnevet szerezzen akkor bizony hamar megüti a bokáját.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. július 04. 15:23
egyet értek s.t.a.r.al ez nme fog így sokáig menni
2011. július 04. 15:37
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Kate nekem is szimpatikus, Pippa annál kevésbé. Nem értettem mit esznek rajta az emberek, hiszen nem túl szép (szerintem).
Egyébként simán lehet, hogy ez az egész csak pletyka, és semmit nem akar Harry-től vagy a királyi családtól. Számomra akkor se szimpatikus.
Egyébként simán lehet, hogy ez az egész csak pletyka, és semmit nem akar Harry-től vagy a királyi családtól. Számomra akkor se szimpatikus.
2011. július 04. 15:42
|
|
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline
|
pippa elég szemét nek tünik
2011. július 04. 15:54
Nekem már a kezdetekkor is gyanús volt ez az egész csaj. Nem is értem, hogy miért van fent itt és miért lehet adatlapja, hiszen ő nem sztár. Nem énekel, nem színészkedik, de még műsort sem vezet. Legalább akkor próbálna betörni a sztárvilágba, ha már megkapta az esélyt arra, hogy híres legyen, de úgy látszik ő ezt nem így akarja kihasználni. Csak szórja és szórja a pénzt. Ilyenkor mondom azt, hogy de jó egyeseknek. mondjuk speciel nem értettem én sem, hogy mi baja volt Harry-vel, mert én mindig is bírtam a srácot. Amikor beöltözött nácinak, az akkora port kavart, hogy hónapokig csak erről lehetett hallani. Innen tudtam, hogy hihetetlen arc lehet, az egyszer biztos.XD Néztem róla interjúkat is anno, és igaz nem éppen annak a fegyelmezett kölyöknek tűnt 20-21 évesen, de azóta biztos vagyok benne, hogy valamennyit azért komolyodott. Először Pippa tényleg csak a szerény kistesót játszotta meg, ahogyan láttam és hallottam. Ez amúgy a tipikus testvér viszály és ott már nagy gondok vannak, ha a testvérek versengenek egymással, s minden áron le akarják nyomni a másikat. Katalint sem tartom olyan nagy sztárnak, de valóban szimpatikusabb, mint a húga. Úgy látszik tényleg elszaladt vele a ló, és úgy látszik azt hiszi, hogy mindent megtehet. De, hogy a párját dobja egy herceg miatt, hát ez nem normális. Nekem is van párom, nagyon szeretem, de, ha most Harry herceg elém állna azzal, hogy feleségül akar venni, akkor röhögve küldeném haza Angliába. Szerelem nélkül nincs házasság, és kötve hiszem, hogy egy teázás vagy egy-két találkozó alkalmával egymásba szerettek volna. Harry részéről talán oké, de aki ennyire felületesen csak arra hajt, hogy beházasodhasson a királyi családba, az kötve hiszem, hogy bármilyen mélyebb érzéseket táplálna Harry iránt. Sajnálom a kölyköt azért, remélem nem dől be neki, mert ez tényleg a legundorítóbb szintet meríti ki. Nem is csodálom, hogy a testvére szóba sem áll vele. Hogy valójában ez milyen undorító és mocskos dolog, azt szerintem szavakban sem lehetne kifejezni.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. július 04. 16:05
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Undorító,mit művel Pippa.Annyira nyilvánvaló,hogy csak arra hajt,hogy jobb legyen a nővérénél,és bekerüljön a királyi családba- Harry miért nem veszi észre?Most az egyszer már a sarkára állhatna,és most az egyszer nem kéne csak élvezkednie,hogy élvezze,hogy egy jó nő ugrálja körül-csak épp nem érte,hanem azért,hogy ő is hercegnő legyen...
2011. július 04. 16:11
A pénz és a hírnév miatt csinálja csak szerintem. Remélem Harrynek van annyi esze hogy "távol tartsa" magától.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.