Miley Cyrus turnéja befejeződött
2011. július 06. 11:06
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Eni00-most komoly?Én nem a neten hallottam,hanem ki vannak plakáztozva a terek,és arrafelé,múltkor ott jártunk,és a plakáton ez állt:Július 28 a Margitszigeti Szabadtéri Szinpadon ......bal...bla....bla...és a sztárvendék Billy Ray Cyrus,hires Country énekes,vele együtt fellép szinész-énekesnő lánya,Miley Cyrus!Szeretettel várunk mindenkit!
De semmi idő,se ár nem volt kiirva!...
De semmi idő,se ár nem volt kiirva!...
2011. július 06. 11:16
Orsi.Miley26:Sajnos igaz...

http://starity.hu/magazin/15255-elmarad-billy-ray-cyrus-budapesti-koncertje/
http://starity.hu/magazin/15255-elmarad-billy-ray-cyrus-budapesti-koncertje/
2011. július 07. 10:36
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Köszi Eni00 h szóltál,mert már úgy elmentem volna,de majd legközelebb,de itt vagy ott valami gubanc van,mert a fan-site oldalon ez a hir úgy van,h július 28.án koncertezik ott Magyarországon...
2011. július 11. 10:03
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
Kár pedig jo énekes.
2011. július 13. 12:09
a dal annyira nem hallatszik, de tuti nagyon jó 
én youtube-n sok videót néztem GHT fellépésekről nagyon jók
főleg a CBT és a Stay *-*
és az a hír kering mindenhol hogy lesz Gipsy Heart Tour DVD de ez még nem 100%os mert valahol már borítót is mutattak, meg tényleg volt róla szó, de én már olyat is olvastam h a menedzser törölte ezt.. de ez nem biztos szóval 50/50 %
én youtube-n sok videót néztem GHT fellépésekről nagyon jók
és az a hír kering mindenhol hogy lesz Gipsy Heart Tour DVD de ez még nem 100%os mert valahol már borítót is mutattak, meg tényleg volt róla szó, de én már olyat is olvastam h a menedzser törölte ezt.. de ez nem biztos szóval 50/50 %
2011. július 14. 13:07
|
|
Figyelem:AKINEK KELLENEK BÁRMILYEN KÉPEK,ÉN MÁTÓL KEZDE SZERKESZTEK MINDENKINEK MINDEN FÉLÉT,CSAK ADD MEG A KÉPET,ÉN IROK RÁ,VAGY AMIT AKARSZ,FELTÖLTÖM AZ ÉN RANDOMKÉPEIM KÖZÉ,ÉS UTÁNA TE LEMENTED!HA 3 NAPON BELÜL NINCS MEG SZÓLJ,HA KELL KÉP,IRJ ÜZENETET!
SZIA!
SZIA!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: