Miley Cyrus turnéja befejeződött
2011. július 03. 14:50
|
|
Mileys Ray Cyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 2 Azonosító: 147066 offline
|
Szép volt tőle!
Miley
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. július 03. 15:41
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Hát egész "közel" volt hozzánk...végül is a szomszédos kontinens xD no mind1 a lényeg hogy jó volt szép volt bár kicsit kevés 2 hónapra 19 konci.De gratulálok neki hogy végzett a turnéval és kedves tőle hogy a táncosait búcsúztatta egy dallal 
Cassie3 igen sajnos már a mai fiatalságot nem nagyon érdekli ez a marha jó zenekar!!azért említem a fiatalságot mert azért felnőtt emberek még mindig hallgatják!jó és még kevés fiatal. Én apukámnak köszönhetem hogy sok eredeti Ac/Dc lemezt megvett akkoriban(de már íratott is) és ezeket szoktuk hallgatni.És szerintem még mindig jó
Bár születnek újabb legendák is
Sok sikert nekik
Cassie3 igen sajnos már a mai fiatalságot nem nagyon érdekli ez a marha jó zenekar!!azért említem a fiatalságot mert azért felnőtt emberek még mindig hallgatják!jó és még kevés fiatal. Én apukámnak köszönhetem hogy sok eredeti Ac/Dc lemezt megvett akkoriban(de már íratott is) és ezeket szoktuk hallgatni.És szerintem még mindig jó
Bár születnek újabb legendák is
2011. július 03. 15:58
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2011.07.03. 14:33)
A lényeg az, hogy kedveskedni akart neki és nem úgy elénekelni, ahogy Joan.. és sajnos rács*sztél, mert fogsz még róla hallani egy darabig. 
Majd meglátjuk
Bogszics
2011. július 03. 16:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2011.07.03. 14:17)
Igen, az nagy dolog.. de most senki nem beszélt az AC/DC-ről. Miley egyébként is kisebb sztár mint ők, neki még elég egy ilyen turné is. Majd talán neki is lesznek nagyobb turnéjai, de még csak 18 éves és ez most pont elég neki. És most nem azért, de az AC/DC már nem érdekel annyi embert mint régen.
Azért nézték meg őket 5 millióan 168 koncerten? Jól vagy? Az közel 30.000 ember koncertenként. Az előző turnéjuk 18 országban 140 koncert volt - vagyis most több az érdeklődés rájuk, mint régebben - vagyis nincs igazad.
http://www.acdc.com/us/tour
Amúgy csak azért írtam be amit írtam,mert a 19-et iszonyat kevésnek tartom - ez nem turné. Max fellépés sorozat. Ha szt veszem, hogy csak amerikában 50 államában tucatnyi olyan nagyváros van ahol illene fellépni és akkor külföldet még nem is említettem. egy valamire való turné végigjárja ezeket, sőt, a nagyoknál egy városban akár 2-3 koncertet is megrendeznek mielött továbbmennek.
2011. július 03. 16:10
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2011.07.03. 14:17)
Igen, az nagy dolog.. de most senki nem beszélt az AC/DC-ről. Miley egyébként is kisebb sztár mint ők, neki még elég egy ilyen turné is. Majd talán neki is lesznek nagyobb turnéjai, de még csak 18 éves és ez most pont elég neki. És most nem azért, de az AC/DC már nem érdekel annyi embert mint régen.
Dehogynem, csak nem a hozzád hasonlóakat.
janet7
2011. július 03. 16:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
miley már egyre inkább a felnőtt énekesnők közé(rihanna például) tartozik,szóval szerintem még hallani fogunk róla,az biztos.és attól,hogy nem jelenik meg róla naponta új cikk,az nem azt jelenti,hogy tehetségtelen,vagy hasonlók.szerintem nagyon kedves volt tőle,hogy énekelt külön a táncosainak,nemsok előadóról mondható el,hogy ennyit foglalkozik velük,elvégre van olyan,akinek csak mellékes,hogy mellette mások is vannak a színapdon.örülök,hogy miley azért törődik velük.
2011. július 03. 16:39
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
végre!legalább most lesz új videó klipje Tarceszel!
2011. július 03. 16:49
Toxic : Már elkezdte az új albumát, és azt mondta, hogy addig amíg kész nincs addig nem is forgat...
2011. július 03. 17:17
|
eve995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 154533 offline
|
Amúgy 21 koncertet adott mert Melbourneben és Sydneyben 2 koncertet tartott.
Amúgy azért lehetett ilyen kevés, mert sem Észak-Amerikában sem pedig Európában nem vállalt fellépést. Biztos több lett volna, ha az ottani (itteni) nagyvárosokban is fellép.
Egyébként, ahol járt, majdnem mindenhol telt házas koncertet adott és Ausztráliában az egyik városban 70.000 jegy elkelt.
Szóval én nem hiszem, hogy pár éven belül eltűnne (legalábbis remélem). De rengeteg helyen szeretik még és szerintem fogják is.
És tényleg nagyon kedves dolog volt tőle, hogy elénekelte ezt a számot a 2 táncosának. Tényleg kevesen csinálnak ilyet.
Amúgy azért lehetett ilyen kevés, mert sem Észak-Amerikában sem pedig Európában nem vállalt fellépést. Biztos több lett volna, ha az ottani (itteni) nagyvárosokban is fellép.
Egyébként, ahol járt, majdnem mindenhol telt házas koncertet adott és Ausztráliában az egyik városban 70.000 jegy elkelt.
Szóval én nem hiszem, hogy pár éven belül eltűnne (legalábbis remélem). De rengeteg helyen szeretik még és szerintem fogják is.
És tényleg nagyon kedves dolog volt tőle, hogy elénekelte ezt a számot a 2 táncosának. Tényleg kevesen csinálnak ilyet.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.