11 évesen megtámadták Bencsik Tamarát
2011. július 03. 16:37
Idézet (nore<P @ 2011.07.03. 14:24)
jaj szegééény..elárulom van akit nem mentenek meg a kutyák,és ők nem válnak sajtószenzációvá...!!
ott a pont. nem mondom hogy nem sajnálom, de azt sem hogy igen...
2011. július 03. 17:08
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
szegéény..de az viszont nem jó,h úgy alszik el,h megy a tv,mert feleslegesen fogyasztja az áramot..amúgy velem is történt már hasonló,csak nem egy pasas támadott le,hanem egy csoport cigány. :S
2011. július 03. 20:36
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Én is sajnálom ,biztos nem egy kellemes élmény lehetett. VISZONT azt gondolom ,hogy mással is sajnos ez megesett ,és korántsem biztos ,hogy ilyen "jó" vége lett .Nyilván vannak gyenge meg erős idegrendszerű ,vagy éppen erősebb,gyengébb lelkű emberek ,így mindenkinél más reakciókat vált ki ,és más következményeket is vonz maga után . Szerintem Tamara a gyengébb csoportba tartozik mivel valljuk be 11 évesen azért már valamivel "érettebb" ,mint például egy 4-5 éves kislány...akivel szintén megeshet egy ilyen...
Az üldözési mánia,meg a "sötéttől való irtózás" lehet ,hogy nem is ennek tudható be ,szerintem 10-ből 7 ember fél a sötétben .
Persze ezzel nem Őt akarom "lenézni" ,de tényleg sajnos mással is előfordult már ilyen ,lehet ,hogy 5 évesen történt és még 25 évesen is ebben él ...,mégsem lett belőle "sajtószenzáció" .
-.- ...persze ez csak egyéni vélemény .
Az üldözési mánia,meg a "sötéttől való irtózás" lehet ,hogy nem is ennek tudható be ,szerintem 10-ből 7 ember fél a sötétben .
Persze ezzel nem Őt akarom "lenézni" ,de tényleg sajnos mással is előfordult már ilyen ,lehet ,hogy 5 évesen történt és még 25 évesen is ebben él ...,mégsem lett belőle "sajtószenzáció" .
-.- ...persze ez csak egyéni vélemény .
2011. július 03. 20:47
Nem nagyon szeretem Tamarat, de ezt senkinek se kivanom, mondjuk nem tudom hogy igaz-e vagy csak a koztudatban akar maradni, mert ahogy latom nem nagyon aktiv ez a csaj, persze most volt ez a klipje, de en nem nagyon latom szarnyalni a karrierjet....
2011. július 03. 20:53
örüljön hogy meguszta, sajnálom, biztos nem lehetett könnyü neki az élmény után..lehet csak én gondolom így, de olyan mintha igy akarná sajnáltatni magát..és hogy hírbe legyen
végülis valakinél beválik a sajnáltatás (pl: Rihanna, bár ő nem tehet róla, hisz mindenki tudja mivolt .. ) de nála nemtuti hogy beválik ez a sajnáltatás..
és ismétlem, nemlehetett könnyü, de van aki nem úszta meg az ilyen helyzeteket !
és ismétlem, nemlehetett könnyü, de van aki nem úszta meg az ilyen helyzeteket !
2011. július 03. 21:19
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én ezt a sztorit az Aktív-ban hallottam. Sajnálom szegényt, de örülök, hogy meg tudott menekülni. És szerintem egy ilyen helyzetben nem ciki, ha bepisil az ember...
2011. július 04. 08:20
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Úúú. Szegény. Sajnos manapság egyre gyakrabban fordul elő ilyen helyzet. Csakhogy többségében nem végződnek jól 
És szerintem sem ciki, ha ilyen helyzetben bepisil valaki.
És szerintem sem ciki, ha ilyen helyzetben bepisil valaki.
2011. július 04. 08:24
|
west sideúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 154472 offline
|
Nem értem hogy mért támadnak meg egy ártatlan lányt mert szerintem semmi rosszat nem csinált te ez a ország már csak ilyen én ezeket az embereket le csuknám az biztos
2011. július 04. 08:42
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Egyesek milyen szinten érzéketlenek. Tök mindegy, hány éves vagy, amikor megtámadnak. Teljesen mindegy, hogy 5, 11, vagy 25. A trauma, az trauma. Én sem szeretem ezt a nőt, mi több, azt sem tudom, hogy ki ez, de azt gondolom, hogy az ilyen történeteket el kell mondani. Nem, nem azért, hogy a címlapokra kerülhessen és mindenki sajnálgassa, hanem azért, mert erről beszélni kell. Nagyon sok lánnyal/nővel megtörténik, van aki rosszabbul jár, mint Tamara, de pont ez ellen kell küzdeni. Van, aki csak azzal tud, hogy elmondja, vele is megesett. Szükség van erre, mert az áldozatok mindig szégyellik magukat és nem mernek beszélni, nem mernek segítséget kérni. Még ők szégyenkeznek a támadó helyett! Én igenis sajnálom ezt a lányt, mert lehet, hogy megmenekült, az is lehet, hogy egy tehetségtelen celeb, de amikor megtámadták, halálra rémítették és meg akarták erőszakolni/gyilkolni, akkor még csak egy 11 éves, ártatlan kislány volt! Az életéért küzdött a szerencsétlen, és örülök, hogy nem történt vele rosszabb. Elég rossz ez így is, nem kell, hogy egyesek érzéketlen, rosszindulatú megjegyzéseket tegyenek rá.
2011. július 04. 09:18
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Ez durva!
Szerintem nem csoda az hogy bepisilt meg hogy nem alszia sötétben.Szerintem nem viszi túlzásba.
2011. július 04. 11:14
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Szegénykém ! Ez durva !!!!!!!!!!
2011. július 04. 11:34
Grace Benning teljesen egyetértek..milyen emberek akik még egy ilyen esetre is rossz megjegyzéseket írnak..kíváncsi vagyok mi lenne ha őket érné ilyen trauma,és rájuk is ilyeneket mondanának...
ez azért amúgy durva..
hogy lehet valaki ilyen hogy megtámad egy 11 éves kislányt??..
ez azért amúgy durva..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: