Az énekesnő, akire gyermekkorában rátámadtak, a mai napig nem képes feldolgozni a traumát. Beszélni viszont már tud róla: nemrég elmesélte borzasztó történetét.
A teljes cikkhez kattints ide!
11 évesen megtámadták Bencsik Tamarát
2011. július 02. 19:54
Szegény...egy felnőttnek is nagy trauma egy ilyen, nemhogy egy gyereknek...jesszusom! :/ Hát, igen, ilyen kihatásai vannak akár a felnőttkorra is egy gyermekkori sokknak...:S
2011. július 02. 20:07
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
szegény :// elég szar neki..
2011. július 02. 20:08
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
szegényke...
2011. július 02. 20:15
Szegény,szerencse hogy nem történt nagyobb baj.De így is kihatott az egész életére.
2011. július 02. 20:15
Hú, gyerekek, ezek a tartalmas kommentek.
Meghalok az olvasásban, komolyan mondom..
Témára térve, én anno bírtam Tamarát, amikor a Megasztárban volt, sőt a hangját is szerettem, de miután kijött, valahogy lefelé csúszott a lejtőn. Levetkőzött egy magazinnak és megcsinálta azt az állítólagos "Rihanna kopi" dalt, ami összességében nekem sem jött be. Ettől eltekintve én is sajnálom, mert általában a gyermekkor bélyegzi meg az embert, s tulajdonképpen formálja meg a jövőbeli személyiségét. Velem hála Istennek ilyesmi nem történt, de hol volt mellőle az anyja vagy az apja? Engem a szüleim nem engedtek ki az utcára csak úgy biciklizni felügyelet nélkül.
Témára térve, én anno bírtam Tamarát, amikor a Megasztárban volt, sőt a hangját is szerettem, de miután kijött, valahogy lefelé csúszott a lejtőn. Levetkőzött egy magazinnak és megcsinálta azt az állítólagos "Rihanna kopi" dalt, ami összességében nekem sem jött be. Ettől eltekintve én is sajnálom, mert általában a gyermekkor bélyegzi meg az embert, s tulajdonképpen formálja meg a jövőbeli személyiségét. Velem hála Istennek ilyesmi nem történt, de hol volt mellőle az anyja vagy az apja? Engem a szüleim nem engedtek ki az utcára csak úgy biciklizni felügyelet nélkül.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 02. 20:17
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
ez durva :/ szerencsére nem történt baja :/ szegény
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.