Hulk Hogan rettegésben tartotta feleségét
2011. július 03. 00:50
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
hát ha igaz akk igaza van lindának elválatk utjaik : D
2011. július 03. 12:41
ez tuti hazugság, és nem kéne ekkora baromnak lennie
hisz az életük a kamera előtt játszódott
és nekem ugytünt, hogy a csaj jol megvolt otthon, addig Hulk dolgozott ! ő meg szorta a pénzt
és amugyis ez a nő gusztustalan, nemértem mért bocsátott meg neki Brooke, hisz az anyja pasija fiatalabb mint Brooke -.-"
2011. július 03. 14:02
|
|
Spangli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 504 Csatolások: 333 Azonosító: 140305 offline
|
az hogy az életüket a kamerák előtt élték le az nem jelenti azt hogy nem volt otthon csetepaté! Biztos hogy el csattant egy két pofon vagy miegymás,de Linda ebből is csak a pénzre hajt
2011. július 03. 20:44
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Szerintem itt most két lehetőség van :
1. Valóban verte ,amit én személy szerint nem tartok lehetetlennek . Azért láthattuk a tv-ben ,hogy egy csomószor el lett "kussoltatva" Linda ,nem tűnik elképzelhetetlennek ,hogy ez történt.
A másik meg ,hogy tényleg csak rá kell nézni Hulk-ra magáért beszél....
2. Nem tartotta rettegésben Hulk ,és lehet ,hogy csak így akar "hírnévhez",vagy éppen nagyobb olvasó táborhoz jutni Linda .-.-
Mégis csak szívesebben olvassák az emberek a "szaftos pletykákat",titkokat ,mint sem az "idilli családi képet"...
1. Valóban verte ,amit én személy szerint nem tartok lehetetlennek . Azért láthattuk a tv-ben ,hogy egy csomószor el lett "kussoltatva" Linda ,nem tűnik elképzelhetetlennek ,hogy ez történt.
A másik meg ,hogy tényleg csak rá kell nézni Hulk-ra magáért beszél....
2. Nem tartotta rettegésben Hulk ,és lehet ,hogy csak így akar "hírnévhez",vagy éppen nagyobb olvasó táborhoz jutni Linda .-.-
Mégis csak szívesebben olvassák az emberek a "szaftos pletykákat",titkokat ,mint sem az "idilli családi képet"...
2011. július 03. 22:41
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
uramatyám. O.o
2011. július 04. 15:52
|
|
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline
|
szreintem kamu Linda elég idiota szoval
2011. augusztus 11. 09:17
Nem hiszem hogy Hogan képes lett volna ilyenre...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: