Hulk Hogan rettegésben tartotta feleségét
2011. július 02. 17:44
Beaaaaaaa igazad van amúgy meg hulkról nem nézném ki .
2011. július 02. 17:53
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
Beaaa egyetértek
tényleg amikor ott voltak a kamerák akkor a tenyerén hordozta,és ja az fix h a gyerekek is tudtak volna róla.És ki sem csusszant ilyesmi a szájukon ez alatt a pár ÉV alatt ?? Nem hiszem...Én nem nézném ki Hulkból,az a nő is csak ül a kanapén annyit tesz egész életükben Hulk dolgozott.Ez a nő is csak nagyobb hírnevet akar.
2011. július 02. 17:56
|
|
drizzlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 246 Csatolások: 1 Azonosító: 130103 offline
|
hááát,ki tudja ilyenkor mi az igazság....am ha már az életét is féltette tőle, akkor nem hiszem hogy azzal foglalkozott volna, hogy a férjének véget érhet a karrierje,nem?
2011. július 02. 18:01
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Azért Lindát sem kell félteni. Szerintem ő volt a hunyó, hiszen kikezdett egy 19 éves sráccal, amikor már 50 is elmúlt, ráadásul még el sem vált. Ez a nő megélt a férjéből. Amíg házasok voltak nem kellett neki dolgoznia, mert hát miért, amikor Hulk évenként milliókat keres, miközben neki a kisujját nem kellett mozdítania. Most, hogy elváltak, most is Hulkból tartja fent magát, ahogy ez a cikk is írja. Persze, hogy felfigyelnek az emberek a könyvre, hiszen Hulk a leghíresebb pankrátor a Földön, de nem hiszen, hogy ezzel az irománnyal bemocskolná a hírnevét, akármit is állít róla. Nem itt kezdődik az egész... Még akkor sem, ha 20 évig voltak együtt. Persze, hogy meg van most sértődve, hiszen életében először saját magát kell eltartania... Gondolja, majd a jogdíjakból meggazdagszik. Szóval én nem igazán hiszem el ezt az egészet.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. július 02. 18:02
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
elszakította a pólóját és dühöngött..hát, szerintem csak szexhiánya volt
2011. július 02. 18:07
Na aki ilyet csinál meg sem érdemli,hogy szabadlábon legyen.
2011. július 02. 18:09
Én néztem a valóságshowjukat és Hulk elég nyugodtnak tűnt benne mindig.Lehet,hogy tényleg igaz az,amit Linda mond,de nekem az is furcsa,hogy miután elváltak Linda egy nála sokkal fiatalabb sráccal jött össze.Brooke is az apjával volt inkább.
2011. július 02. 18:28
Erre szokták azt mondani hogy: Hiszem ha látom
Nem igen követtem nyomon a műsorukat de néhány epizódba belelestem mikor nem találtam jobbat.Ott azonban egyáltalán nem tűnt meggyötörtnek sem olyannak aki különösebben félne.Kifejezetten elégedett volt.Vagy netán ilyen jó színésznő lenne?Bár én ezt kétlem.Én úgy látom hogy ez számára nem más mint pénzszerzési lehetőség.De ami ebben a szomorú az az hogy a családját használja fel rá.Már ez az egész veréses story is gyanús nekem,úgy gondolom hazudik.De legalább a gyerekeire lehetne tekintettel. Csúnyán le fogja ezzel járatni magát,az már biztos. Aztán kitudja,lehet hogy a nő igazat mond,de hol a bizonyíték?Amíg ilyet nem mutat fel addig tőlem se várjon semmit.
Nem igen követtem nyomon a műsorukat de néhány epizódba belelestem mikor nem találtam jobbat.Ott azonban egyáltalán nem tűnt meggyötörtnek sem olyannak aki különösebben félne.Kifejezetten elégedett volt.Vagy netán ilyen jó színésznő lenne?Bár én ezt kétlem.Én úgy látom hogy ez számára nem más mint pénzszerzési lehetőség.De ami ebben a szomorú az az hogy a családját használja fel rá.Már ez az egész veréses story is gyanús nekem,úgy gondolom hazudik.De legalább a gyerekeire lehetne tekintettel. Csúnyán le fogja ezzel járatni magát,az már biztos. Aztán kitudja,lehet hogy a nő igazat mond,de hol a bizonyíték?Amíg ilyet nem mutat fel addig tőlem se várjon semmit.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. július 02. 18:55
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
prézli egyetértek
2011. július 02. 19:00
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
és mivel bízonyitja hogy ez megtörtént ?
van kép vagy videó ? nem hinném.
2011. július 02. 19:35
Szerintem hazugság, és Linda meg csupán pénzt akar.. Mindent kinézek Hulkból, de ezt nem. (akármilyen nagy és erős, a szíve nagyon nagy, legalább is szerintem ez lerí róla)Másrészről pedig Lindának nem kellett volna egy tizenéves fiúval játszani a fejét.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.