Selena Gomez barátja eddig is a vagány srác szerepében élt, de úgy tűnik, most túllépte a határokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber botrányba keveredett
2011. július 02. 15:01
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Ejj, de nagy pofája lett valakinek! XD
2011. július 02. 15:01
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
"eddig is a vagány srác szerepében élt" irónia. jól tippeltem?
2011. július 02. 15:04
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szerintem igaza volt Justin-nak
:/
2011. július 02. 15:05
Most ez mért botrány? Jézus mikor elolvastam valami egetrengető durvaságra számítottam. amúgy meg igazavan Justin-nak, a rajongói tényleg őrültek. De igaz, nem kellett volt köcsögnek nevezni a fickót, de hát ingerült volt, talán énis ezt tettem volna.
Justinnak igaza volt, és ha az ember ideges, akk néha kicsúsznak a száján olyan szavak amelyeknek nem kellett volna, nekem is szokott ilyen lenni...ebben semmi botrányos nincs...-.-" LoveYa Justin<3
"Selena Gomez barátja eddig is a vagány srác szerepében élt"
hahaha, ezen most jót nevettem. Kis nyomi gyerekről meg annyit, hogy ha már milliomost csinált belőle a sok 10 éves takonypóc, akkor ne sajnáljon már retkes belépőt venni a testőreinek, ha már ekkora csira.
hahaha, ezen most jót nevettem. Kis nyomi gyerekről meg annyit, hogy ha már milliomost csinált belőle a sok 10 éves takonypóc, akkor ne sajnáljon már retkes belépőt venni a testőreinek, ha már ekkora csira.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 02. 15:06
vagány srác..?? XDDDD nah eszt se mondtam volna Justin csak hozta itt is a ovis stílusát így folytatja egy nap aszt veszi észre valaki ki ütötte !
2011. július 02. 15:07
Tisztelet a biztonsági őrnek, nem akármilyen önkontrollja lehet. 10-ből 9 férfi szerintem bevert volna egyet ennek a nyomorultnak, ha leköcsögözik.
2011. július 02. 15:08
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
nem találok szavakat... Vagány??
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.