VV Gigi az ehavi Playboyban
2011. július 02. 18:38
|
|
krysztyna96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 146985 offline
|
én nem csodálkoztam,hogy levetkőzött.Gigi nem való másnak,mint ilyen magazinok címlapjára.Szánalmas.
2011. július 02. 18:43
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
hahaa gondolom, milyen HOSSZASan gondolkodott. ráadásul sztem ezt a színvonalat nem üti meg. egy sztriptizbárba talán akad neki hely, meg a vérében is van. de nehogy már jó csajnak nevezzük azért mert kiretusálták .. utálom (A)
2011. július 02. 18:58
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Most őszintén - tökéletes ő ide. A magazin olvasóinak éppen megfelel, mit érdekli őket, hogy igazi-e vagy photoshoppolt - ha a valódi nőkre buknának, nem lenne ennyi vásárlója a lapnak
2011. július 02. 19:39
de külömben ez azért kicsit durva gigitől de akkorse kell gonosznak lenni
2011. július 02. 19:51
Na....úgy látszik eddig bírt magával---> eddig tudta eljátszani, hogy ő egy szende szűz...
2011. július 02. 20:07
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
háát nem lepődtem meg, h elvállalta!!! Am nekem szimpi volt a VV4-ben, de Béci-t sokkal jobban szerettem!!! De háát mondta, h semmi pénzért nem vetkőzne le, aztán gondolom egy jó kis ropogós összeget ajánlottak neki és elvállalta...
2011. július 02. 20:53
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Én úgy vagyok vele, hogy ha neki ez jólesik mutogassa csak magát, de ne csodálkozzon, ha mindennek elmondják. Amúgy jó csúnya arca van és tényleg jó a Photoshop, de pl. a teste annélkül is jobb, mint a többi VV4-es spinének. Amúgy a mellét nagyon feltuningolták, de a kép valljuk be jó (de azért még mindig nem tartom szépnek.)
2011. július 02. 20:55
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Miley Cyrus 17 @ 2011.07.02. 20:07)
háát nem lepődtem meg, h elvállalta!!! Am nekem szimpi volt a VV4-ben, de Béci-t sokkal jobban szerettem!!! De háát mondta, h semmi pénzért nem vetkőzne le, aztán gondolom egy jó kis ropogós összeget ajánlottak neki és elvállalta...
Semmi pénzért mi? Bélával már a villában ezt tervezték, össze is vesztek amikor Gigi levetközött a fotózáson, hogy majd kint mit mutat ha már a villában ledobálja a ruháit ...
2011. július 02. 21:59
Már lehetett gondolni,h előbb utóbb úgyis címlapon lesz
2011. július 02. 22:06
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Nem akarom védeni Gigit, mivel jómagam sem szimpatizálok vele, nagyon nem, de az aránytalan vaskos combok megjegyzésről annyit, hogy azok bizony nem kicsit izmos combok...úgyhogy persze, hogy nem vékonyak, de inkább legyenek ilyenek, mint pipaszárak, amiken egy szál izom sincs. A mellei meg azért nagyobbak, mert elég rendesen felnyomja őket, a kezeivel, látszik a tartásán. Azért persze van ps bőven a képen, ahhoz képest, hogy azt nyilatkozta, hogy az övéi nem lesznek retusáltak. Összességében bármennyire is rühellem ezt a nőcit, azért az alakja az jó, aláírom. A személyisége meg hát rohadt taszító...legalábbis, ami tv-n keresztül lejött belőle.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: