Rengeteg évadpremier érkezik szeptemberben, ugyanis elkezdődött az Így jártam anyátokkal hetedik évadjának forgatása, valamint az Agymenők és a Gyilkos elmék új évada is debütál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeptember a sorozatok hava lesz
2011. július 01. 22:12
2011. július 01. 22:19
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
ennek örülök
2011. július 01. 22:29
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Amikor a főoldalon elolvastam a kép alatt, hogy szeptembertől jönnek az új évadok, aztán láttam ott az Agymenőket is, már azt hittem, hogy leadják nálunk a harmadik évadját.
Mikor a cikket is elolvastam, hogy mindez az amerikai nézőknek szól, le is fordult a szám.
Nembaj, majd megismétlik az új évadok helyett valamelyik agyonjátszott sorozatot, mondjuk a Knight Ridert.
Nembaj, majd megismétlik az új évadok helyett valamelyik agyonjátszott sorozatot, mondjuk a Knight Ridert.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 01. 22:30
néhány sorozatot lehet megnézek! vannak kedvencek, mint pl. az így jártam anyátokkal!
2011. július 01. 23:07
Imádom az így jártam anyátokkal című sorozatot kár hogy nem tudom néni mert már nincs comedyik ;(
2011. július 01. 23:54
Idézet (Szancsu @ 2011.07.01. 23:07)
Imádom az így jártam anyátokkal című sorozatot kár hogy nem tudom néni mert már nincs comedyik ;(
Azt hiszem, Coolon is szokott lenni, de nem tudom, mivel nem nézek tévét. Régebben ott is ment.
Idézet (szavy @ 2011.07.01. 22:29)
A Sentinelt se hagyd ki, ma pont azt adták valami elkúrt magyar adón. Bezzeg a Xenát és a Herkulest nem adják le újra..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.