Selena Gomez: „Nem veszem komolyan a zenét”
2011. július 03. 15:48
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (funbence @ 2011.07.03. 15:31)
@LittleVampire háát :"D valahogy tévedsz :"D jaj de jót röhögni :"D
Mondjuk egy Selena Gomez fanatikustól mit várjak.
2011. július 03. 15:54
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.03. 15:17)
Épp az a baj, hogy semmi tehetsége, és mégis ott van az első helyen. Ezt én borzasztóan szégyellem..De nincs mit tenni. Amúgy szerintem a többség így is utálja. Amerikában a 75% rühelli. Magyarországon lehet, hogy sokan szeretik, de máshol nem.
Pont az a baj, hogy erre van igény, mert a fórumozók 90%-a dizni csánelt néz. Istent áldom, hogy nekem nincsen, mert akkor végképp nem kapcsolnám be a tévét. Annyi tehetséges színész és énekesnő csúszott le alulra pont az ilyen tehetségtelenek miatt. Az igazi sztárok és az igazi tehetségek lecsúsztak és az ilyen tehetségtelenekkel foglalkozunk, de amúgy én még mindig csodálkozok, hogy mennyi időt vagytok képesek elpazarolni erre, és megírni egy cikket. Nekem herótom van már attól, hogy naponta jelenik meg róla cikk. A normális, jó dolgokat elolvasni sem vagytok hajlandóak, de, ha szelenítának bélszele van, annak már ide fel kell kerülnie, mert a lehető legfontosabb információ. Hiányolom a kedvenceimről a cikkeket és igen is idegesítő, hogy rühellem ezt a csajt, de csapból is ez folyik már. Ahogyan a fórumot elnézem, az aktívabb, idősebb és a normális tagok rühellik. Elég csak visszaolvasgatni, hogy ki szidta, hol és miért a dobogóst. Elárulom nagyon, de nagyon sokan utálják itt a fórumon. Nekem speckó nincs is olyan ismerősöm, aki szeleníta rajongó lenne. Ha normális dolgokról is lenne cikk írva, akkor talán a fórum színvonala kicsit menne felfelé. Unalmas már, hogy mindenhol szelena. Elszomorító, hogy ő van az első helyen. Attól, mert neki van a legtöbb rajongója a sok kicsi miatt, nem jelenti azt, hogy ő a Popkirálynő. Szeleníta azt hiszem messze van még Madonnától.
2011. július 03. 16:03
Mondjuk azt a zenét én sem veszem komolyan amit ő képvisel
Bár egyett értek Holly Keller (mint minden Szelínás cikknél
) és persze LittleVampire, de hiába irkáljátok ezt, irkáljuk ezt a 9-10 évesek véleménye marad ugyan ez. Én személyem szerint szégyellem a korom. Igen, hisz a korombeliek Májlit és Selenát szeretik meg satöbbi, és én tulajdonképp igen szégyellem azt, hogy ilyen korba ezeket szeretik. Lehet bunkónak nevezni meg satöbbi, de én rühellem az olyan embereket, akik Dizni fanok, tisztelet a kivételnek (annak az 1-2nek) de a legtöbb nem is tud írni
Írhatnék én is regényt most, hogy ne szeressétek, de már nem fárasztom magam. Ja, és Szelinát mindenki szereti és ez nem magyarokra vonatkozik, hanem Amerikába inkább 70% szereti hozzáteszem, hogy sajnos
Bár egyett értek Holly Keller (mint minden Szelínás cikknél
2011. július 03. 20:40
selena szánalmas és tehetségtelen. a kijelentése is tükrözi hogy nem csak hogy nem ért a zenéhez, de nem is izgatja hogy mit ad ki a keze közül mert neki ez csak szórakozás. egy elkényeztetett fruska aki a semmiből csinált magának milliókat, másoknak a ZENE az életük, ha nem lenne akkor az is lehet hogy már ők sem lennének. vannak olyan zenészek akik a gettóból jöttek, félholtra verték őket otthon és szó szerint a megélhetésért és az életükért zenéltek, nem azért mert jó szórakozás. nekik ez mindenük, ő meg egy senki, aki csak kiforgatja a pénzéből a 5-16 éves kistölcséreket. anno akik a dizninél indultak lettek is valakik, nem úgy mint ő akinek se hangja se színészi tehetsége nincsen.és az hogy ez a hely is idáig fajult hogy már itt sem lehet NORMÁLISAN kifejteni a véleményedet mert néhány nyomorék neked esik, az meg már szánalmas. gratulálok, komolyan. én sem akarok több selenás cikket mert nem igaz hogy nincs annál fontosabb dolog hogy a drága mikor fingott. több- és értelmesebb cikket akarok, ami valódi színészekről, valódi zenéről és fontos hírekről szól nem arról hogy a kis putrisztárok mikor öltöztek kihívóan és mikor viselkedtek úgy mint egy kislány vagy egy kva. na hát ennyit erről úgyis tudom hogy a fórum 99,9%-a nem olvassa el és aki igen, tudom csak igazán értékelni és normális embernek tartani.
2011. július 03. 20:57
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
@LittleVampire háát szerintem a helyesírásommal semmi baj? én nem látok semmi hibát^^ meg aztán alapból aláhúzná pirossal. ezt bírom ebben az országban hogy csak kritizálni tudnak. és ezt nem csak neked mondom, hanem úgy átlagban. és hogy ki tehetségtelen, ott szerintem mindenki a saját háza táján kutasson. attól hogy szeretem a zenéjét attól mért lennék fanatikus. persze majd egész életemet egy olyan énekesre fogom tölteni akivel nem is találkoztam.
2011. július 03. 21:11
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
amúgy utolsó komment mert már nagyon unom ezt a szutyok oldalt: Selena egy piszok dög, elkényeztetett fruska aki csak a pénzért az UNICEF legfiatalabb elnöke, aki az állatokat védi,ráadásul lezbi is mivel Justin-nal jár, meg egy k*rva mert vagy egy 2 centis tetkója a csuklóján, és meg is dögölhetne amiért szépen néz kis, és igazán felfordulhatna amiért kedves.
konkréten annyi a tartalma amit leírtok
2011. július 03. 21:22
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Ha neki ez csak szórakozás, nyugodtan leléphetne, mert sokan az ilyenek miatt képtelenek érvényesülni, mert egyszerűen kiszorítják a tehetséget...
2011. július 03. 23:58
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
@PankaaFruit írta:
Igenis Selena tehetséges..ha nem lenne tehetséges ha unalmas lenne nem ő lenne az első Starityn...
Előszőr én is azthittem,hogy számítógépess valamivel van megcsinálva a hangja,de nem!!Igenis tud szépen énekelni..
hidd el, Selena rohattul nem tehetséges. néztél már tőle élő felvételt? nemhiszem..vagyis annak alapján amit mondtál. énekelni nem tud az egyszer biztos. semmi hangja nincsen, gyenge és alaptalan. színészi tudása van valamennyi, de az se sok..
és visszatérve a témához..szerintem is színészetben többre vihetné, mint énekléssel..
Igenis Selena tehetséges..ha nem lenne tehetséges ha unalmas lenne nem ő lenne az első Starityn...
Előszőr én is azthittem,hogy számítógépess valamivel van megcsinálva a hangja,de nem!!Igenis tud szépen énekelni..
hidd el, Selena rohattul nem tehetséges. néztél már tőle élő felvételt? nemhiszem..vagyis annak alapján amit mondtál. énekelni nem tud az egyszer biztos. semmi hangja nincsen, gyenge és alaptalan. színészi tudása van valamennyi, de az se sok..
és visszatérve a témához..szerintem is színészetben többre vihetné, mint énekléssel..
2011. július 04. 01:34
Idézet (funbence @ 2011.07.03. 21:11)
amúgy utolsó komment mert már nagyon unom ezt a szutyok oldalt: Selena egy piszok dög, elkényeztetett fruska aki csak a pénzért az UNICEF legfiatalabb elnöke, aki az állatokat védi,ráadásul lezbi is mivel Justin-nal jár, meg egy k*rva mert vagy egy 2 centis tetkója a csuklóján, és meg is dögölhetne amiért szépen néz kis, és igazán felfordulhatna amiért kedves.
konkréten annyi a tartalma amit leírtok 
Ez gondolom, akinek nem inge típusú hozzászólás volt. Én nem vettem magamra, csak azért megfogott, amit írtál.XD El kell szomorítsalak a Starity sajnos mostanság csak ebből áll. Szelike, bíbőr, dizni és őszintén? Fárasztó már, hogy a Magazin rovatban is minden második hír róla szól. Már én is unatkozásból írtam ide. Én nagyon szeretem a bulvárt, mindig is szerettem ilyesmiket olvasgatni, de ebből a csajból már kicsit sok. Tény, el van kényeztetve, ezt el kell fogadni. Mindegyik híresség úgy gondolja, hogy neki jár a luxus, ez alól pedig ő sem kivétel. Angelina Jolie az ENSZ-nél van, minden egyes természeti katasztrófánál több milliót adományoz a rászorulóknak. Erről ki beszél? Senki. Ha már az UNICEF-nél tartunk Alyssa Milano már akkor ott volt, amikor az általad imádott hölgyemény még csak írni tanult. Róla ki beszél? Megint csak senki. Más sztárok is adományoznak ugyanúgy, sőt még nagylelkűbben, csak arról senki nem tud, mert valahol le vagytok ragadva ezen a szinten. Ha pedig ír valaki egy olyan sztárról cikket, aki régóta a szakmában van, de nem cuki-pofi, akkor azt a cikket elolvasni sem méltatjátok. Engem speckó totál hidegen hagy, hogy bíbőrrel jár. Én nem ismerem dzséjbít, lehet dobnék egy hátast, hogy milyen normális, de sem ő, sem a zenéje nem az igazi számomra. Ezzel pedig sokan így vannak szerintem. Azzal megint csak ellent tudnék mondani, hogy személy szerint szelena nem a legszebb hölgyemény, akit valaha láttam. Persze ez megint ízlések és pofonok alapján mondható. Van, aki szépnek tartja, és van aki nem. Én nem tartom hú, de nagy szépségnek még így sminkkel sem. A tetkója megint csak hidegen hagy. A saját teste azt csinál vele, amit csak akar. Én is akarok majd tetkót, de az szerintem nem most lesz. Bár én is úgy vagyok a dolgokkal, hogy a gyerekem 16-17 évesen ne akarjon már egy tetkót csak azért, mert milyen menő. Bár manapság mindenkiben lógnak a fémek és ékeskednek a rajzok. Csupán csak azért reagáltam a hozzászólásodra, mert ilyeneket azért nem írt szerintem senki sem. Legalábbis én és LittleVampire biztos, hogy nem. Mert nem velem kötekedsz, hanem LittleVampire-al és, ha jól értelmeztem, amiket írt, ő közel sem ezt akarta kifejezni. Most, hogy a fórum nagyja nem kedveli és estelegesen olyan megjegyzéseket tettek, ami neked nem tetszik, akkor próbáld meg elfogadni mások véleményét. Ha szereted, akkor szeresd! Én sem akarom megváltani a világot és mindenkit leszoktatni erről. Ha szereted, akkor egészségedre, áldásom rád! Ettől eltekintve ez egy fórum, és amíg a fórumozók normálisan ki tudják fejezni a véleményüket, addig nincs mit csinálni. És hidd el, úgy nem írta le senki, ahogyan te azt megfogalmaztad. A negatív kritika is kritika, ahogyan a negatív vélemény is egy vélemény. Szerintem tök oké addig, amíg az emberek normálisan ki tudják fejezni a nem tetszésüket. Sokan ezt így csináljuk. Emberek vagyunk, ettől olyan szép a világ. Képzeld el milyen uncsi lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és mindenki ugyanazt szeretné.
2011. július 04. 11:18
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Én eléggé rühellem selenát.De aki nem szereteni,észrevettétek,h mennyire utánozza Mileyt.Miley kilépett a Disneytől,ő is.Miley dolgozott a Rock Maffiával,most ő is.Miley kiparódizálta jb,most őő is sztárokat fog megszivatni.Holly Keller,teljesen igazad van!
Habár szerintem a mostani sztárok közül a legjobb és felülmúlhatatlan az Miley!Őt nem csak kicsik szeretik,egyaránt kicsik is nagyon is.Annyi gyerek jön velem szembe az utcán,mindegyiken Selenás póló.Miles legalább mindig önmagát adja,de selena még azt sem merte felvállalni,h azzal a kis nyálas jódos biborkával van együtt...Úgyhogy ennyit a ti Szelinátokról!
Habár szerintem a mostani sztárok közül a legjobb és felülmúlhatatlan az Miley!Őt nem csak kicsik szeretik,egyaránt kicsik is nagyon is.Annyi gyerek jön velem szembe az utcán,mindegyiken Selenás póló.Miles legalább mindig önmagát adja,de selena még azt sem merte felvállalni,h azzal a kis nyálas jódos biborkával van együtt...Úgyhogy ennyit a ti Szelinátokról!
2011. július 04. 17:45
Nagyon ügyi mind 2-ben, de a színészkedésben valamivel jobb ...
2011. július 05. 15:15
Szerintem Selena Gomez nagyon tehetséges!
simán kaphat majd gramy dijjat
<3
simán kaphat majd gramy dijjat
2011. július 05. 19:40
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Hát inkább bújjon el a kis Sellyke -.- xd én utálom.. mostanság a csapból is ő folyik -.- és elnyomja Justint.. meg vissza húzza -.- :|||
2011. július 06. 18:41
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Idézet
Nem veszem annyira komolyan.
Hát látszik.D Amit az utóbbi időben nyújtott zenei szinten az egyenlő a nullával. A Who Says után olyan bugyuta címmel, mint az I love You Like a Love Song, vagy olyan tartalommal, mint amilyennel a Bang Bang Ban bír, időpocsékolás. A számai valódi tömeggyártott, tömör pop. Fülbemászóak, jó a dallamuk, de tartalmilag annyit érnek, mint egy zsák föld!
A színészkedés sokkal jobban passzol hozzá, és szerintem egész jól tud játszani az arcmimikájával. Persze hozzá képest a Jonas Brothers Grammy-gyanús, de ettől függetlenül azt mondom, színészkedjen.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: