Selena Gomez: „Nem veszem komolyan a zenét”
2011. július 02. 22:26
|
|
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline
|
2011. július 03. 00:45
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
@Holly Keller:
A HQP idejében, mikor még leginkább tényleg csak idősebbek látogatták az oldalt, az első kedvenc naagyon sokáig Jessica Alba volt.
Hadd ne mondjam, még vkt megsértek, az se volt sokkal jobb. De aláirom, az itteni átlag kor engem is nagyon zavar.
És feleslegesek a világmegváltó célú, könyv hosszúságú kommentjeid, hiába biggyeszted be minden Selenás, stb. cikkbe, akiknek tényleg szólna, okulni belőle úgysem fognak. És ne is pont Pink Floyddal kezdjünk egyből. Örüljünk ha már egy Celine Dionig, esetleg Stingig eljutnak.
A HQP idejében, mikor még leginkább tényleg csak idősebbek látogatták az oldalt, az első kedvenc naagyon sokáig Jessica Alba volt.
És feleslegesek a világmegváltó célú, könyv hosszúságú kommentjeid, hiába biggyeszted be minden Selenás, stb. cikkbe, akiknek tényleg szólna, okulni belőle úgysem fognak. És ne is pont Pink Floyddal kezdjünk egyből. Örüljünk ha már egy Celine Dionig, esetleg Stingig eljutnak.
2011. július 03. 00:56
Idézet (Kelsey @ 2011.07.03. 00:45)
@Holly Keller:
Hadd ne mondjam, még vkt megsértek, az se volt sokkal jobb. De aláirom, az itteni átlag kor engem is nagyon zavar.
Tudom, 2008 óta látogatom az oldalt rendszeresen, és hidd el, milliószor jobb volt, hogy az első két helyen, hogy Jessica Alba, hol pedig Eva Longoria volt. Talán a két legértékelhetőbb színész. Véleményt írtam le, mert le szerettem volna. Ha valaki elolvassa, áldásom rá. Leírtam, mert jól esett. Talán örülni kéne, hogy próbálja az ember bővebben kifejteni a véleményét minél színesebben.
2011. július 03. 00:57
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
hát ....nem érdekel h benne vane vagy nincs a szórakoztatoiparban : D rem nem lesz
2011. július 03. 08:24
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Pedig szerintem inkább a zenével kéne foglalkoznia!
2011. július 03. 09:57
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
annyit mondok csak erre hogy változnak a korok. minden nap már más az igény. most az hogy egy ember leszólja, akkora a többi 32563463625423 -nek is le kell szólni csak azért mert másik elszólta
2011. július 03. 11:23
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Hát,most nem értem,ha tudja,h a zene nem megy neki olyan jól,akkor inkább azzal kéne foglalkoznia,az már száz,h Mileynak 1000x jobb a hagja,és én Miley 1000x jobban szeretem(Miley a példaképem),de Selena szinésznőnek nem olyan rossz,énekesnőnek viszont csapnivaló.Miles mind2őbe jó!
1 felhasználónak tetszik:
VicaUnaMiley
2011. július 03. 11:37
Elég rég voltam föl és nem láttam egy jó pár cikket és nem is írtam hozzájuk,de ez kiszúrta a szememet nagyon!Nos az éneklés egy szakma amivel foglalkozni is kell,hogy minnél jobb legyél.Nos színésznőnek csak-csak elmegy,de énekesnek egy nagy nulla.Minden Dizni csillagnak énekelnie kell és szinte olyanok énekelnek akiknek semmi hangjuk sinicsen!Oké Miley és Deminek jó hangja van,de Selena messze van tölük nagyon messze.Szóval teljesen mindegy és ezt nem azt mutatja,hogy nem kedvelem Selenat (mondjuk nem kedvelem),de ez az igazság.
2011. július 03. 11:39
Szerintem színésznek és énekesnek is szörnyű. Néhány dala egész jó, de mivel nem maga írja őket, ez nem jelent semmit. A hangja élőben iszonyat, a színészi játéka eröltetett.
2011. július 03. 11:43
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
@Holly Keller
Te ismételten fején találtad a szöget. Öröm volt olvasni a hozzászólásodat. Most is szinte azt írtad le, ami a fejemben volt.
Te ismételten fején találtad a szöget. Öröm volt olvasni a hozzászólásodat. Most is szinte azt írtad le, ami a fejemben volt.
Holly Keller
2011. július 03. 12:19
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
akkor minek enekel? nemmintha tudna..
LittleVampire
2011. július 03. 13:46
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Igaz..mindenki sodródik az árral..
Szerintem Selenának van hangja!Csak van amikor eléggé sokat kell gyakorolnia vagy mi,de én már láttam olyan showt,ahol jobb volt a hangja mint az eredeti dalon..
Igen van amikor nem összeszedett és hamis hangok is jönnek ki de én szeretem a hangját is és azt is ahogyan színészkedik!
Nagyon jó színész...a legjobb ,hogy nem viszi túlzásba mint egyesek..pl.Miley vagy Bella Thorn..
Szerintem Selenának van hangja!Csak van amikor eléggé sokat kell gyakorolnia vagy mi,de én már láttam olyan showt,ahol jobb volt a hangja mint az eredeti dalon..
Igen van amikor nem összeszedett és hamis hangok is jönnek ki de én szeretem a hangját is és azt is ahogyan színészkedik!
Nagyon jó színész...a legjobb ,hogy nem viszi túlzásba mint egyesek..pl.Miley vagy Bella Thorn..
2011. július 03. 13:50
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
@Holly Keller
Igenis Selena tehetséges..ha nem lenne tehetséges ha unalmas lenne nem ő lenne az első Starityn...
Előszőr én is azthittem,hogy számítógépess valamivel van megcsinálva a hangja,de nem!!Igenis tud szépen énekelni..
Igenis Selena tehetséges..ha nem lenne tehetséges ha unalmas lenne nem ő lenne az első Starityn...
Előszőr én is azthittem,hogy számítógépess valamivel van megcsinálva a hangja,de nem!!Igenis tud szépen énekelni..
2011. július 03. 13:52
|
|
PankaaFruit |
|
Mintha Lady Gaga olyan jó lenne..én is szeretem de neki sincs olyan különleges hangja..csak a ruháival hívja fel magára a figyelmet..
2011. július 03. 13:57
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Szerintem színésznőnek jobb. Nem sértésből, de élőben nem olyan a hangja, mint a videókban. Az énekés annyira nem megy neki. Nem azt mondom, hogy nincs neki hangja, de azért felbírnék sorolni sok olyan hírességet, aki jobban tud énekelni.
2011. július 03. 14:33
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
még mindig nem értetik meg EZ AZ EGÉSZ CSAK EGY HATALMAS NAGY KAMU. az hogy "csak" őt látjátok az oldalon mindig, az nem az ő hibája hanem úgymond akik róla írnak cikket.(nem leszólás csak ennél az egy cikknél) attól hogy itt szidjátok őt míg összehasonlítsátok a ti kedvenceitekkel azzal nem igazán értek el semmit. gratulálok a színvonalhoz
2011. július 03. 15:17
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (PankaaFruit @ 2011.07.03. 13:50)
@Holly Keller
Épp az a baj, hogy semmi tehetsége, és mégis ott van az első helyen. Ezt én borzasztóan szégyellem..De nincs mit tenni. Amúgy szerintem a többség így is utálja. Amerikában a 75% rühelli. Magyarországon lehet, hogy sokan szeretik, de máshol nem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.