Starity

Selena Gomez: „Nem veszem komolyan a zenét”

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 02. 13:34 #181
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
sztem jobb színész mint énekes,de én szeretem a zenéit
2011. július 02. 13:40 #182
imola
imola
visszatérő vendég
Hozzászólás: 227
Csatolások: 30
Azonosító: 146886
szerintem mindkettonek jo:)
2011. július 02. 14:01 #183
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
színésznőnek tényleg jobb, mint énekesnőnek
2011. július 02. 14:08 #184
Ivett98
Ivett98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 481
Csatolások: 117
Azonosító: 151473
jó éneklésben de szerintem szinészkedésben egy hangyányivel jobb
2011. július 02. 14:11 #185
- törölt felhasználó -    
_nevet.gif
Szóval rájöttem már,miért rossz ennyire .. _nevet.gif
2011. július 02. 14:36 #186
- törölt felhasználó -    
én nem értem őt ˙-˙"
Tavaly azthiszem szeptemberbe jelent meg 'A Year Without Rain' albuma, és már rá két hónapja megjelent a cikk, hogy ismét új albuma lesz. Hát akkor hatalmasat néztem, hogy már megint?! Bár örültem neki,de azért akkoris...Most meg 3. megjelenő albuma után kijelenti, hogy ezt nem veszi komolyan?! Most csalódott vagyok egy kicsit...ha így áll a dolgokhoz, tényleg nem fogja őt senki sem komolyan venni.
Meg imád jó dalokat készíteni? Első albumára, a 'Kiss & Tell'-re besegített egy dal írására, mégpedig az 'I Wont Apologize' (I'm Sorry) . Engem egyáltalán nem zavar, ha nem ő írja a dalait, és nem is kötekedésnek írtam le, csak nemértem, miért úgy állítja be, mintha már rengeteg dalt írt volna!
2011. július 02. 14:42 #187
- törölt felhasználó -    
szerintem jo eneklesben es szinesznek is de az o elet
2011. július 02. 14:43 #188
- törölt felhasználó -    
es ha o igy latja
en akkor is szeretem a szamait es filmeit is:D
2011. július 02. 14:52 #189
PiciPicur
PiciPicur

Státuszúj profil=)
Hozzászólás: 720
Csatolások: 49
Azonosító: 152840
háát.. nem értem a csajt.
2011. július 02. 14:56 #190
- törölt felhasználó -    
pedig énekesként jobb mint színészként
2011. július 02. 16:26 #191
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
hajrá Selena!
2011. július 02. 17:08 #192
- törölt felhasználó -    
Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy aki énekesnő, az igen is tudjon énekelni. Már az egyik topikban kifejtettem a véleményemet ezzel kapcsolatban, de szerintem újra leírom, mert kedvem van hozzá.XD Egy énekesnő azért kapja a pénzét, hogy akármivel is, de szórakoztassa a népet és valami olyat produkáljon, ami megéri a pénzt, de szelenácska erre egyszerűen képtelen. Nem megy neki, mert nincs meg az a bizonyos adottság, ami kell egy énekléshez. A LIVE fellépései borzasztóak. Ami még hagyján, hogy a hangja nem is olyan, mint amit felénekel a stúdióban (amit persze nyilvánvalóan számítógépes szoftverekkel javítanak fel), de semmi egyénisége a kiscsajnak. Ellentétben Lady Gagával. Én anno nagyon szerettem Gagát, de a mostani magatartása valahogy számomra unszimpatikus. A régebbi dalait nagyon szeretem, de egyébiránt sosem tartottam azt a nőt őstehetségnek. Ettől függetlenül megvan az egyénisége, amivel a köztudatban tud maradni. Mindenki tudja, hogy csak azért öltözködik úgy, ahogy, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben. Szelenítának meg nincs meg az a plusz, ami miatt az ember foglalkozhatna vele. Üres az egész. Üres és semmit mondó számítógépes zenéje van, ráadásul maga a személyisége is üres. Lerí az interjúk 99%-áról, hogy megvan neki mondva, hogy mit mondhat el és mit nem. Még az is megvan neki szabva, hogy mikor mosolyoghat és mikor nem. A legnagyobb marhaság amit én valaha láttam, azaz, hogyha valaki színészkedik, akkor annak énekelni is tudnia kell. Ez egy hülyeség. Kinek ez, kinek az. Ritka az, akinek mind a két tehetségből is kijut. Szelike énekelni nem tud, és mondhat bárki bármit, de az éneklés és a zene nem ott kezdődik, amit ő csinál. Annyira sajnálom, hogy néhányotok azt sem tudja, hogy ki énekli a Titanic betétdalát, vagy, hogy egyáltalán ki volt Tina Turner vagy éppen Whitney Houston. Ők olyan nők, akik tudnak énekelni, még hozzá nagyon. Nem kell nekik segítség, hogy el tudjanak énekelni acapellában bármit. Nem vagyok biztos abban, hogy szelike perfektül el tudná énekelni az amerikai himnuszt, pedig ő énekesnő. Evidens, hogy a minimális szintet hoznia kéne, de nem tudja. Színészként még nem igazán láttam, bár a húgom látott valamennyit a varázslós sorozatából, de az első öt percnél ki is kapcsolta, mondván, hogy a színészi teljesítmény nulla és nem igazán volt mondanivalója a dolognak. Túlságosan erőlteti ezt a dolgot. A színészkedést és az éneklést vegyítve, de szerintem semmi keresnivalója a sztárok között, mert átlagos. Semmi plusz nincs benne, amiért az ember igen is azt tudná mondani, hogy tényleg szívesen látnám egy filmben, vagy hallgatnék meg tőle egy albumot. Az első két albumát meghallgattam. Volt rajtuk 1-2 szám, amikre azt tudom mondani, hogy egész okék, de tudjátok teljes mértékben kiábrándultam azokból a dalokból is, amikor meghallottam ezt a csajt énekelni. Ő nem énekesnő. Hangja nincs, élőben pedig harmatgyenge. Ilyet szerintem bárki tudna produkálni. Én, te vagy a fórumon akárki. A menedzserek rájöttek arra, hogy csinos pofika, a kicsik odavannak érte és dől a lé, mint állat. Hiába egy szemernyi tehetség sincs benne. A mai fiataloknak bőven elég, ha egy cuki-pofa vigyorog rájuk, ami mondjuk szerintem mérhetetlenül gusztustalan, de ez az én véleményem. Sosem tartottam sokra őt, mert igen is vannak nála milliószor tehetségesebb lányok, fiúk, nők, férfiak, akik pontosan az ilyen csinált sztárocskák miatt nem tudnak érvényesülni és ténylegesen feljutni a csúcsra. Igaz, MJ már két éve elhunyt (Rest in Peace), de az emberek még mindig beszélnek róla és mindig is fognak, de szelike hol lesz mondjuk öt év múlva? Sehol. Egyszer mindenki kiöregszik a dizninél, és vagy ő fog lelépni, vagy közlik vele, hogy mondjon fel. És, akkor mihez fog kezdeni? Engem mondjuk nem túlzottan érdekel, de a dizni nélkül semmi komolyabbat nem tud elérni és ennek egyszer úgyis vége lesz. Amúgy meg attól, hogy szelike van az első helyen, nem jelenti azt, hogy mindenki szereti. Sőt meg merem kockáztatni, hogy a fórum 50%-a legalább agyvérzést kap tőle, velem együtt. Legalább egyéniségeket szeretnétek, de még az sem. Nálam a námbör van az abszolút Madonna, és higgyétek el, ha ide túlnyomó többségben felnőttek lennének beregisztrálva, akkor a régi igazi nagy tehetségek virítanának az első pár oldalon. Pl. MJ, Madonna, John Lennon, Phil Collins, Freddie Mercury stb. Mert tudjátok ők tehetségek voltak, olyan emberek, akik megszeretették az emberekkel a zenéjüket, ami tele volt élettel, érzésekkel és ilyen dolgokkal. A dalok régen szóltak valamiről. Nem voltak hangfeljavító programok, nem voltak hangkeverő pultok, hanem akkoriban tényleg az emberek fogták magukat és zenét tanultak. Doboltak, gitároztak, zongoráztak stb. Manapság melyik dalban hallasz ilyesmit? Egyikben sem, mert mindegyik alapja már ez a tucctucc marhaság, és őszintén szólva, ehhez nem kell tehetség. Az a baj, hogy túl sok itt a kicsi és igény van arra, amit a média nyomat. Szelike tökéletes példa arra, hogy általában az van, amit az ember torkán le akarnak nyomni mindenáron. Gomezke ilyen. Mindent csináltatnak vele (éneklés, színészkedés, műsorvezetés stb.), csakhogy lenyomják a torkodon és az ott is maradjon. Ti pedig ahelyett, hogy igen is elővennétek a régebbi zenéket, inkább hallgatjátok ezeket, mert szelike énekli, aki a veverlis vagy mi a címe annak a sorozatnak, amiben játszott. Csak tudjátok az ember magyarázhatja nektek, ha alapból csak odáig jut el az agyikapacitásotok, hogy dizni, dzséjbí, májli és szelike. Magyarázhatom én, hogy a Queen mekkora zenét játszott, ha alapvetően nem érdekel, és a mai média szemétre tartasz igényt. Akinek nem inge ne vegye magára, de én azt mondom, hogy aki itt leragad ennél a színvonalnál, az nem éppen a legokosabb ember. Igen is bele kell hallgatni a régebbi és az újabb zenékbe is, hogy az ember ne legyen már tök sügér, és, ha előjön valami egy beszélgetés kapcsán, akkor tudjon már hozzátenni valamit. Mert manapság annyira be vagytok tokosodva, hogy Fluor meg diznisek, de, ha valaki a Qeenről vagy a Pink Floydról kérdez, akkor azt sem tudod, hogy kiről van szó. És, ha már nagy zenefanatikusok vagyunk, akkor 1-2 régebbi klasszikust tudjunk már és, akkor nem égetjük be magunkat. Mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy mit hallgat, de szörnyű az a tudat, hogy az értékes cikkekhez alig írtok 1-2 oldalt, de, ha valami nagy volumenű sztárocskáról beszélünk, mint szelike, akkor kapásból 8-10 oldal 24 óra leforgása alatt. Tényleg mindenki ezt hallgatja és őt nézi? blink.gif Meg a másik, nincs herótotok már ettől a csajtól? Nekem már a könyökömön jön ki, hogy állandóan minden cikk és téma szinte róla szól. blink.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, LittleVampire, Nana95, Bogszics, Grace Benning
2011. július 02. 17:58 #193
Hoow
Hoow
új tag
Hozzászólás: 43
Csatolások: 0
Azonosító: 133627
Hát én most sem veszem komolyan biggrin.gif
2011. július 02. 18:08 #194
Hoow
Hoow
új tag
Hozzászólás: 43
Azonosító: 133627
Sellike ideje visszavonulni a színészettől is és szépen csöndben eltűnni a sűllyesztőben biggrin.gif
2011. július 02. 19:00 #195
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
egyetértek vele..biggrin.gif nem a legjobb a zenei stílusa és folyton nyafog..-.-
2011. július 02. 19:07 #196
- törölt felhasználó -    
Amúgy lehet,hogy azért nyilatkozta ezt mert rájött,hogy senkit sem érdekel a gagyi zenéje
2011. július 02. 19:20 #197
forever JBiebs
forever JBiebs

Státuszforever JBiebs még nem állította be a státuszát és nem is fogja :P
Hozzászólás: 990
Csatolások: 4
Azonosító: 134186
nem is baj...
2011. július 02. 19:46 #198
vikesz22
vikesz22
visszatérő vendég

Státuszweheartit.com/viccuh :)
Hozzászólás: 456
Azonosító: 129253
Filmkekben énis sokkaljobban szeretem Selt. Akik nemszeretik őt csak azon tudnak lovagolni h élőben így meg úgy énekel de azt nemtudnák mondani, h egyébként jól színészkedik, pedig ígyvan és nem csak a Disneynél állta meg a helyét. Én örülök h ő is a színészkedést választaná, mert abban tényleg jó. smileeee.gif Bár nekem a zenéjével sincs semmi majom, jó van 1-2 szám ami nemtetszik, de különösebben semmi. És remélem ha idősebb lesz sem fog eltűnni. smileeee.gif
2011. július 02. 19:48 #199
vikesz22
vikesz22
visszatérő vendég

Státuszweheartit.com/viccuh :)
Hozzászólás: 456
Azonosító: 129253
*bajom... biggrin.gif
2011. július 02. 20:06 #200
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
Holly Keller szeretem olvasni a hozzászólásaidat. Többségben mindenben egyetértek, amiket leírtál.
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok