A K, mint Kardashian nemrég megjelent epizódjában bepillantást láthatunk Kim és Kendall nem éppen tökéletes viszonyába – Kim ugyanis nem érti meg, hogy Kendall nem akar divatbemutatókon részt venni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kendall Jenner még nem áll készen a kifutóra
2011. június 30. 21:45
szerintem ha Kendall nem akar kifutókon lenni, akkor Kim ne erőltesse rá.
2011. június 30. 21:51
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Szerintem majd Kendall tudja, mikor áll készen erre az egészre. És Kimnek ezt felnőtt nőként meg kellene értenie, és támogatnia kéne őt.
2011. június 30. 22:18
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Erőltetni nem szabad semmit- de szerintem is sokkal jobban illik Kendall a kifutóra A psnak köszönhetően a fotózásokon úgyis bárkiből 180 cmes szépséget varázsolnak manapság... Egyébként: szerintem nincs modell,aki az első kifutós munkájánál ne parázott volna őrületesen...
2011. június 30. 22:47
Szerintem nem kell Kendallnak is olyan lennie mint Kimnek!
És én sem szeretem ha rém erőszakolnak valamit.És Kendall sem ezek szerint.
Hagynia kellene Kimnek kibontakozni a húgát,hiszen nem Ő az anyja.Oké,hogy Kim tudja mit csinál de akkor sem dönthet más helyett.
Egyébként miért nem elég a Kardashian nővéreknek,hogy egy egész stáb költözött eb az életükbe? Minek kell kényszeríteni másokra azokat a dolgokat amiket nem szívesen csinálnak?
És én sem szeretem ha rém erőszakolnak valamit.És Kendall sem ezek szerint.
Hagynia kellene Kimnek kibontakozni a húgát,hiszen nem Ő az anyja.Oké,hogy Kim tudja mit csinál de akkor sem dönthet más helyett.
Egyébként miért nem elég a Kardashian nővéreknek,hogy egy egész stáb költözött eb az életükbe? Minek kell kényszeríteni másokra azokat a dolgokat amiket nem szívesen csinálnak?
2011. június 30. 22:50
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
ha nem akarja nem kell erőltetni
2011. június 30. 23:17
Nem szabad erőltetni, mert azzal nem érnek el semmit. Majd ha Kendall készen áll rá, akkor ki fog menni a kifutóra. De addig, ha Kim az égtől a földig is fog pattogni, nem. Ezt el kéne fogadnia és inkább támogatni : ) Illetve még Kendall nagyon fiatal, még sok lehetősége lesz az életben.
2011. július 01. 01:43
szerintem van benne igazság hiszen Kim nagyon picike Kendall meg nő létére magas
2011. július 01. 09:46
Ez nagy dráma.
Ez legyen a legnagyobb problémája az életben.
Ez legyen a legnagyobb problémája az életben.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: