Thalíában a kis Matthew Alejandro születése óta vegyes érzelmek keringenek: egyrészt Isten ajándékának tartja az új gyermekáldást, másrészt viszont édesanyját gyászolja, aki már nem láthatja legkisebb unokáját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía Alejandrót hallgat fia születése óta
2011. június 30. 19:31
2011. június 30. 19:36
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Úristen
Alejandro? Én kedvelem ezt a számot, és legalább híres neve van a gyerkőcnek
Jó cikk lett, szépen összeszedett!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 30. 19:38
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Szerintem nagyon jó cikk lett!
Na, ezt nem gondoltam volna hogy Thalía Gagát hallgat.
Glamster
2011. június 30. 20:01
Idézet (dave095 @ 2011.06.30. 19:58)
Mondtam én, hogy Lady Gaga szólt a szülészeten.

Hát látod, ezek szerint nem is volt akkora túlzás.
2011. június 30. 20:04
milyen aranyos, örülök neki hogy boldog, de biztosan rossz lehet neki hogy szeretett édesanyja nem láthatja az unokáját,Thalia biztos jobban énekli az Alejand-rót mint Gaga!!!!
2011. június 30. 20:06
Köszönet annak, aki törölte a hszeimet. Úgy látom itt már vagy jót vagy semmit alapon működik minden.
Ezek után akkor szeretnék gratulálni Thalía kisasszonynak, hogy Alejandrot nyomat nullahuszonnégybe és köszönöm a cikket, nagyon érdekes volt.
2011. június 30. 20:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kár, hogy nem lett inkább Fernando a gyerek, akkor ABBÁ-t hallgatna.
Szerintem csak azért kattant rá erre a dalra, mert az a címe, ahogy a gyerekét hívják. És nem azért lett Alejandro a kisfiú, mert Thalía ebből a dalból kapott volna ihletet...
Szerintem csak azért kattant rá erre a dalra, mert az a címe, ahogy a gyerekét hívják. És nem azért lett Alejandro a kisfiú, mert Thalía ebből a dalból kapott volna ihletet...
2011. június 30. 20:11
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Dianna @ 2011.06.30. 20:06)
Köszönet annak, aki törölte a hszeimet. Úgy látom itt már vagy jót vagy semmit alapon működik minden.
Ezek után akkor szeretnék gratulálni Thalía kisasszonynak, hogy Alejandrot nyomat nullahuszonnégybe és köszönöm a cikket, nagyon érdekes volt.
Lehet az a probléma, hogy a hozzászólásod senkit nem érdekel
2011. június 30. 20:12
nekem nem lenne a fiam alejandro max fernando vagy roberto
Sally Sparrow
2011. június 30. 20:13
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Dianna @ 2011.06.30. 20:06)
Szivesen, és azt is köszönd meg, hogy szabadságot nem kaptál mellé.
Idézet (Dianna @ 2011.06.30. 19:43)
Én ma meg egész nap Jessie J-t hallgattam. Gondolom mindenkit nagyon érdekelt ez. *-*
Úgy érzed ez a hozzászólás kapcsolódik a cikk tartalmához vagy esetleg valamelyik fórumtársad véleményéhez? Ha igen, akkor én kérek bocsánatot. Van egy topik MILYEN ZENÉT HALLGATSZ MOST címmel - a jövőben az ilyen megjegyzéseket kéretik odaírni.
Lehet negatív véleményt írni normálisan - de az kapcsolodjon már a cikkhez b@sszus ...
Én is gratulálok hogy Jessie J-t nyomatsz nulla-huszonnégybe ...
2011. június 30. 20:18
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.30. 20:10)
Ezt sajnos nem tudhatjuk biztosan
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.