Rosie képtelen pótolni Megan Fox-ot
2011. július 02. 11:28
Még jó ,hogy nem tudja pótolni..Én emiatt nem is akarom megnézni a 3.részt..Nem értem Megan mért nem volt jó..oké,hogy hisztizett de most áhh..Sajnálom,hogy nem ő van benne:(
2011. július 02. 14:44
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
Nem is akarja visszavenni Megan -t?? Pedig nélküle már nem jó
Ő sokkal jobban a lakította, és már megszerettem őt! de ezt az újat nem fogom, az biztos!
2011. július 02. 18:03
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
engem Rosie irrital, Megan nelkul nm Transformers a Transformers..
2011. július 02. 21:24
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
A helyzet az h Rosie azert meg mindig csak egy modell, ez az elso alakitasa, nem ugy, mint Megannak, aki gyerekkora ota erre keszul...
En sok sikert kivanok neki, szeretem a bevallalos embereket...
En sok sikert kivanok neki, szeretem a bevallalos embereket...
2011. július 03. 11:04
Megan egy ideje színészkedik már, Rosienak ez az első szerepe. Természetes, hogy Megan jobban csinálja.
Rosie karaktere Carly. Egyetértek BlackPrincess véleményével. Fogadjuk el, hogy Megant elengedték. Többen írtátok, hogy Megan nélkül a Transformers nem Transformers. Én is mondok valamit: Talán Hugh Jackman nélkül az X-Men az X-Men??? NEM! Ráadásul az új X-Men filmben az összes színészt lecserélték. Emiatt nem érdekel. A Transformers 3-ban pedig Megan kivételével minden megszokott színész szerepel.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 04. 08:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ettől most megijedtem.
Ha tehetségtelenebb, mint Megan, az már régen rossz. Én sose szerettem Megant, sajnos az van, amitől a legjobban retteg: csak a külseje miatt tart ott, ahol tart. Nem mindenki lehet Meryl Streep.
Nem értem miért kell modelleket, meg innen-onnan szedett nőciket berakni filmekbe, ha csak szépek, de nem tehetségesek. Hát nincs elég szép és tehetséges színésznő a világon? Szerintem van.
2011. július 15. 12:39
Ez várható volt!Megan mindig is jobb lesz Rosienál,szerintem semmi tehetsége a színészkedéshez!
2011. július 15. 13:01
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Én nem hallottam ezeket a híreket, csak miután megnéztem a filmet és azt kell mondjam nekem egyáltalán nem hiányzott Megan és nem tűnt fel Rosie "pocsék" alakítása. Alapjáraton nem kapott kulcsfontosságú szerepet, de amit kapott azt szerintem tökéletesen eljátszotta, semmivel nem volt rosszabb, mint Megan!! Na de mind1, egy biztos... egyiket sem a tehetségükért szeretik a férfiak!!
D
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.