Rosie képtelen pótolni Megan Fox-ot
2011. június 30. 22:49
|
Mister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.16. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 6221 offline
|
Odette Annable kellett volna bele...
Hasonlít Meganra, csak kevésbé viselkedik atyaúristenént.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_l6jro1tU0Q1qavw4ho1_400.jpg
Hasonlít Meganra, csak kevésbé viselkedik atyaúristenént.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_l6jro1tU0Q1qavw4ho1_400.jpg
2011. június 30. 23:21
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.06.30. 19:37)
Szerintem ez hülyeség. Egyszerűen csak arról van szó, hogy akik ezt mondják, azoknak tetszett Megan külseje, Rosie külseje pedig nem. Mert lássuk be, Megannál rosszabbul játszani, majdnemhogy lehetetlen. Mindenesetre Rosie legalább nem mű, és (számomra) nem átlagos, mint Megan. Úgyhogy még mindig milliószor többre tartom őt minden szempontból. Azt meg külön imádom, hogy egyesek úgy beszélnek itt Megan-ról, mintha valami hihetetlenül jó színésznő lenne, akit lecseréltek egy szörnyű színésznőre, pedig Megan aztán magasra tette a mércét. Megan nem tud játszani. Lehet, hogy szép (nekem nem tetszik, azt hozzáteszem), de nem tud játszani. Ő SENKIHEZ képest nem Oscar-gyanús, max ilyen Selena kaliberű "művésznőkhöz" képest. Az meg a másik, hogy Rosie legalább nem egy (legalábbis nem tűnik annak, Megan pedig igen) beképzelt, buta, bunkó csaj, mint Megan. Jó, tudom a filmben nem ez számít, de én ha meglátom Megant, már ideges leszek.
Meg azt is bírom, hogy úgy beszélnek, mint ez a film eddig a hatalmas alakításokról lett volna híres (pláne Megan részéről). Lássuk be, nem egy bonyolult, összetett szerep ez és Megan sem azért volt benne, mert jól játszott.
Teljesen igaz, amit Megan szinészi képességeiről irsz, viszont ő legalább szinésznő. Hozta az elvárható karaktert, nem sok képesség kell hozzá, de azért ebbe a filmbe elment. Rosie egy modell. Szerintem nem szép, Megan viszont az. Persze ezen most összekaphat bárki, mindenkinek más tetszik.
Mondjuk én inkább attól félek, hogy az lesz a legkisebb bajom, hogy most Megan vagy Rosie illegeti magát a kamera előtt...
2011. július 01. 09:06
|
|
cseh.reni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 1083 Csatolások: 84 Azonosító: 134658 offline
|
Még nem láttam a 3.részt,de sose értem azt,hogy miért kell lecserélni valakit,mikor az a szerep csak neki áll jól...Megan jól játszotta szerepét én nekem nincs vele semmi bajom...Az igaz,hogy nem minden idők legjobb színésznője,de erre a szerepre ő volt a tökéletes színésznő...
2011. július 01. 09:24
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Az a véleményem, hogy mindketten ugyanolyan borzalmasak színésznőként. Viszont Megan legalább jól néz ki. 
Egyébként én megkíséreltem egy öngyilkosságot azzal, hogy megnézzem a Transformers 3-at és nagy hiba volt.
De legalább jót röhögtem azon, milyen bugyuta az egész.
Rosszabb, mint az eddigi részek.
Egyébként én megkíséreltem egy öngyilkosságot azzal, hogy megnézzem a Transformers 3-at és nagy hiba volt.
2011. július 01. 10:25
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Én megant szerettem ezt az új csajt nme ismereme de a filmbe mindenki akki nézi/nézte megant szokta meg ...inkább elkéne viselni a hisztijeit
2011. július 01. 13:21
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Megan lehet,hogy sokkal jobb,de nem kellett volna elszállnia!!!Rosie pedig szerintem ugyan úgy megállta a helyét mint elődje.
2011. július 01. 14:13
inkább maradt volna a kifutón, nagyon gyenge a teljesítménye. Megan hiányzik a filmből!
2011. július 01. 14:23
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Christo: Igaz, amit leírtál, de, ahogy Rosie nyilatkozta, előle viszont színésznők happoltak el fontos modellmunkákat...A divatvilágban színésznők plakátjaival adják el a termékeket, mert ők az ismertebbek, a modellek így fontos munkáktól esnek el..Rosie azt mondja, ezért nincs lelkiismeret furdalása, hogy eljátszotta ezt a szerepet, és azt kell mondjam, igaza van!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 01. 14:28
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Nem láttam még a filemt, szóval a tehetség témáról, nem tudok, mit írni. De Megan-t nem akarta a filmrendező a filmbe, ezért Rosie lett. Ezt el kell fogadni! Ez a rendező döntése volt. Rosie meg Shia nyilatkozata szerint tényleg mindent beleadott.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 01. 21:56
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nem láttam még a filmet, úgyhogy nem akarok elhamarkodottan ítélni, de Rosie nekem egyáltalán nem szimpatikus. Talán csal azért vannak vele előítéleteim, mert kiütötte Megant. Mindenesetre szerintem nem is olyan szép lány.
2011. július 01. 22:00
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Idézet (Arvenita @ 2011.07.01. 15:51)
dori08 :nem ugyanaz, a film szerint szakított Megannal és Rosie az új barátnője.
Köszi. Azért végülis gázos, mert ha valaki Megan&Shia párosnak drukkolt, az tuti nem örül ennek a fordulatnak..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.