Rosie képtelen pótolni Megan Fox-ot
2011. június 30. 17:29
Bár nem igazán szeretem Megan-t, az tény hogy a Transformersben jól alakított...
2011. június 30. 19:11
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
én nem vagyok elájulva egyiktől sem. Megan viszont kifejezetten unszimpatikus. semmi tehetsége nincs és szerintem nem is szép. lófeje van
2011. június 30. 19:24
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Nem tudom miért kellett Megant kivenni, mert én nagyon szerettem, a rendező viselje el és kész!! Ez a másik nekem nem szimpi!! utálom ha ugyan azt a szerepet valaki más játsza el... :@
2011. június 30. 19:29
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Nagyon idegesítő a csaj... Valamikor majdnem kiverem a képernyőről (bocsánat)
Amúgy mire számítottak? Hogy majd Rozika a ,,gyönyörű" külsejével és a nagy színész tududásával pótolja Megant? Inkább már nem is idegesítem magam ezen, mert nem éri meg...
2011. június 30. 19:37
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Szerintem ez hülyeség. Egyszerűen csak arról van szó, hogy akik ezt mondják, azoknak tetszett Megan külseje, Rosie külseje pedig nem. Mert lássuk be, Megannál rosszabbul játszani, majdnemhogy lehetetlen. Mindenesetre Rosie legalább nem mű, és (számomra) nem átlagos, mint Megan. Úgyhogy még mindig milliószor többre tartom őt minden szempontból. Azt meg külön imádom, hogy egyesek úgy beszélnek itt Megan-ról, mintha valami hihetetlenül jó színésznő lenne, akit lecseréltek egy szörnyű színésznőre, pedig Megan aztán magasra tette a mércét. Megan nem tud játszani. Lehet, hogy szép (nekem nem tetszik, azt hozzáteszem), de nem tud játszani. Ő SENKIHEZ képest nem Oscar-gyanús, max ilyen Selena kaliberű "művésznőkhöz" képest. Az meg a másik, hogy Rosie legalább nem egy (legalábbis nem tűnik annak, Megan pedig igen) beképzelt, buta, bunkó csaj, mint Megan. Jó, tudom a filmben nem ez számít, de én ha meglátom Megant, már ideges leszek.
Meg azt is bírom, hogy úgy beszélnek, mint ez a film eddig a hatalmas alakításokról lett volna híres (pláne Megan részéről). Lássuk be, nem egy bonyolult, összetett szerep ez és Megan sem azért volt benne, mert jól játszott.
2011. június 30. 20:06
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nekem ha Transformest mondanak egyből Megan newe ugrik be!!Nem az h ő akkorát alakított wolna csak az emberek már megszokták!! Én majd szombaton meglátom milyet alakított Rosie!!
Akkor majd mondok wéleményt!!
2011. június 30. 20:13
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
mondjuk könnyű volt Rosie-nak mert Jason Statham a barátja de Megant kellett volna már megszoktam hogy ő van benne
2011. június 30. 20:33
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
én még nem láttam a filmet úgy hogy Rosie-ról nem mondok véleményt de Megan tényleg nagyon jó volt
2011. június 30. 20:44
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Én sem láttam,de megfogom nézni.
Egyáltalán nem ismerem ezt a csajt így nem tudok róla véleményt írni,de nagyon is sajnálom h nem Megan játszik benne.
Szerintem Megan alakítása mind 2. részben fantasztikus és sokkal jobban illik Shilahoz a filmben mint Roxie. Na de mindegy.
Szívesebben látnám Megant a 3.-ban.
Team Megan***
Egyáltalán nem ismerem ezt a csajt így nem tudok róla véleményt írni,de nagyon is sajnálom h nem Megan játszik benne.
Szerintem Megan alakítása mind 2. részben fantasztikus és sokkal jobban illik Shilahoz a filmben mint Roxie. Na de mindegy.
Szívesebben látnám Megant a 3.-ban.
Team Megan***
2011. június 30. 21:38
Én sem láttam pedig szerintem ezt a Megan Foxot könnyű lehet túlszárnyalni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: