Alex Turner szerint az Amerikában eltöltött idő csak még angolabbá tette őt, de nyilatkozott szórakozási szokásairól, például a bandatagokkal közös karaoke-előadásaikról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alex Turner Amerikától „angolabb” lett
2011. június 30. 15:19
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
2011. június 30. 15:22
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
A karaokeról szívesen néznék videókat. 
Amúgy a DVDt meg alig várom!!!!
Annyira örülök, hogy végre újra "hazajöttek".
Amúgy a DVDt meg alig várom!!!!
Annyira örülök, hogy végre újra "hazajöttek".
2011. június 30. 16:04
|
dreamworksúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 147064 offline
|
jaj de jó
valahogy igy hogy megint angliában vannak, még szimpibbek pedig ezt nehéz überelni
a karaokéba meg belehallgatnék,kivancsi vagyok ahogy alex rappel:P
egyébként nagyon örülök hogy ilyen oldalon is találni valakit aki jó zenészekről ír! Nemsoká jön új klip, úgyhogy remélem most jó sokat olvashatunk majd róluk:) köszi EszterLondon a cikkeket:)
egyébként nagyon örülök hogy ilyen oldalon is találni valakit aki jó zenészekről ír! Nemsoká jön új klip, úgyhogy remélem most jó sokat olvashatunk majd róluk:) köszi EszterLondon a cikkeket:)
2011. június 30. 16:11
"angolabb" helyett használhattál volna "angolosabb" szót.
2011. július 01. 13:00
|
Mrs. Frankenstein |
|
Ő ezt a kifejezést használta, hát sajnálom. A moderátorok sem találtak benne semmi hibát, szóval szerintem jó ez így.
dreamworks: Igen, én is remélem, hogy szivárog majd egy kis előzetes vagy csak egy időpont a megjelenéséről.
Egyébként nagyon szívesen írok róluk, örülök neki, ha értékeled.
dreamworks: Igen, én is remélem, hogy szivárog majd egy kis előzetes vagy csak egy időpont a megjelenéséről.
2011. július 02. 17:25
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Szerintem nincs gond az "angolabb" kifejezéssel :]
Amúgy ez a cikk is csak megerősített abban,hogy mennyire is bírom Alexet. : D Én nagyon örülök,hogy visszaköltöztek Angliába, eleve jobban preferálom az angolokat.
A DVD-re pedig nagyon kíváncsi vagyok!!
A legjobban egyébként egy budapesti koncertnek örülnék valamikor a közeljövőben, de erre nem tudom mennyi az esély...
Amúgy ez a cikk is csak megerősített abban,hogy mennyire is bírom Alexet. : D Én nagyon örülök,hogy visszaköltöztek Angliába, eleve jobban preferálom az angolokat.
A DVD-re pedig nagyon kíváncsi vagyok!!
A legjobban egyébként egy budapesti koncertnek örülnék valamikor a közeljövőben, de erre nem tudom mennyi az esély...
2011. július 04. 14:45
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Júhúú, legjobbak végre újra angliában.
Kezdtem félni, hogy Amerika tönkreteszi az amúgy kiváló stílusukat. Remélem nem így lett, és kíváncsian várom a DVD-t is!
Kezdtem félni, hogy Amerika tönkreteszi az amúgy kiváló stílusukat. Remélem nem így lett, és kíváncsian várom a DVD-t is!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: