nem fogja túlszárnyalni a Jersey Shore-t...
szánalmas -.-"
Érkezik a Jersey Shore magyar változata
2011. július 01. 08:58
|
ancsika494új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 152877 offline
|
Egyetértek az előttem hozzászólókkal.Ez a magyar Jersey Shore biztos jó béna lesz és szánalmas.
Az eredetit viszont imádom!
Az eredetit viszont imádom!
2011. július 01. 10:28
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
NA nem már a Jersey Shore-t ugyse tudják majd felűlmúlni ..ja és a tv2 lopásáról meg inkább ne is beszéljünk ...szerettem a tv2 -de ezazért már szánalom -.-"
2011. július 01. 13:27
Nagyon szeretem a Jersey Shore-t, de minek még egy valóságshow Magyarországon? most már komolyan ... nem elég a VV 1-2-3-4-5-ből(és még ki tudja mennyi lesz?), meg a TV2 ostobaságaiból?
2011. július 01. 14:52
Elég sok az ilyen hülye valóságshow,bár az Éden Hotelt néztem.Megfogom nézni ezt az Aranypartot is,de biztos nem lesz olyan jó,mint az eredeti Jersey.
2011. július 01. 14:59
Nemrégen olvastam egy cikket arról, hogy a nagyobb csatornák így akarják népszerűbbé tenni a műsoraikat. Eladják a jogokat elsősorban nagyobb országoknak és ha ott nem válnak be, utána próbálkoznak be a kisebb országoknál. Tehát mi azt a szemetet kapjuk (és úgy tűnik, hogy szeretjük) ami a nagyobb országok figyelmét nem keltette fel vagy már beleuntak. WOW
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: