Shakira félbehagyta koncertjét!
2011. július 01. 10:52
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
Gyönyörű és akkor ezt fogja csinálni míg nem szakítanak? Vagy majd amikor szakítanak akk meg depis lesz és azért marad el? Szégyen.
2011. július 01. 11:49
Bírom, hogy idejön a sok "rajongó", hogy elmondja a véleményét a csajról, hogy na majd elveszíti a rajongóit, meg bla, bla, bla.
Aztán kiadja Shakira az új dalát és mindenki megy nyáladzani, hogy hú de jó, de szeretem Shakirát.
Aztán kiadja Shakira az új dalát és mindenki megy nyáladzani, hogy hú de jó, de szeretem Shakirát.
2011. július 01. 12:18
Miah008 egyetertek! Amugy meg nem szakitotta felbe a koncertjet, hanemcsak 2 raadasszamot nem enekelt el amit mar leirtam, a masik meg hogy ez mar tenyleg eleg regi hir...
2011. július 01. 13:30
Amióta összejött Piquével, folyamatosan cserbenhagyja a rajongóit. Mi az, hogy csak azért hogy a barátjával legyen lelép a koncert közepén? pff...akármilyen tehetséges is, ezt nem engedheti meg magának!
2011. július 01. 14:42
|
|
csilla12795visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 146110 offline
|
OHH ez mikyen szomorú,ezt nem tenné meg ha nem lenne szerelmes.
2011. július 01. 14:43
|
|
Selikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 154230 offline
|
hát rengeteg tajongó csalódott már benne amióta összejött ezzel a Piquévelandóan cserbenhagyja a rajongóit és sikere sem ojan már mint régen volt.És mi az h a konvert közepén abbahagyja az egészet? azért ez már nagyon túlás és eszt még ő sem engetheti meg. legalább is szerintem
2011. július 01. 18:30
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ha így folytatja, elveszíti a rajongóit. Értem én, hogy szerelmes, de azért gondolhatna a rajongóira is, akiknek MINDENT köszönhet. Gondolom azért megkapta az álomgázsit a mindössze 60 perces kncertét. Amúgy nagyon jó cikk lett Eni00.
2011. július 01. 18:30
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
*koncertért
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: