hát Shakira régebben tök normális voltál de mióta van egy barátod azóta egyre csak mész lefele a lejtőn!
szeretem Shakirát de ez a pasi elvette az eszét de nagyon...
Shakira félbehagyta koncertjét!
2011. június 30. 14:46
Mexi, persze beteszik a lábukat 25.000 ft/fő jegyárért, hát ne sumákoljanak, mert a kis országokban tartott koncerteken is majdnem ugyanannyit keresnek, mint egy nagyobb országban. Mi az, hogy mit várunk? Normális koncertet! Ha meg nincs kedve fellépni, mert inkább a pasija szájában van non-stop, akkor meg maradjon otthon!
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2011. június 30. 14:50
Idézet (Regina @ 2011.06.30. 14:01)
Mexi, a koncert nem egy órásra volt tervezve, egy koncert nem egy órás, ráadásul a rajongók tudhatják a turné előző koncertjeiből meg a setlistből, hogy hány számot kellett volna előadnia. Egy koncert 1,5 - 2 órás általában.
Ha pedig más miatt hagyta volna félbe, akkor is szépen mondhatta volna, hogy elnézést mindenkitől, ez meg az történt, ennyi volt, sorry, de csak elhúzott. Én is kiakadtam, Kesha sem adott ráadást...
Ha pedig más miatt hagyta volna félbe, akkor is szépen mondhatta volna, hogy elnézést mindenkitől, ez meg az történt, ennyi volt, sorry, de csak elhúzott. Én is kiakadtam, Kesha sem adott ráadást...
Nem feltétlenül kell itt is 1,5 - 2 órás koncertet adnia. Anno Madonna is ezt csinálta, Franciaországban adott egy óriási koncertet, Magyarországon meg egy kispóroltat. És miért? Azért, mert Franciaország az Franciaország, Magyarország meg Magyarország...
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2011. június 30. 14:51
Nem tudom,hogy mit gondol magáról,mintha valami nagy világsztár lenne vagy nem tudom.Szánalom -.-
2011. június 30. 15:00
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Mostanában nagyon el van szállva magától. Az a probléma hogy sok sztár nem fogja fel, hogy a rajongóknak köszönhet mindent. Mert a tehetség édes kevés ahhoz hogy pénzt csináljon! (Főleg zenészekre gondolok meg azokra akik azt hiszik, h azok)
2011. június 30. 15:02
Beaaaa
döntse el, hogy énekel vagy inkább a pasijával lóg mert ahogy észre vettük a 2 együtt neki nem megy
A hogy el nézem inkább a paliját választja a rajongók helyet!
döntse el, hogy énekel vagy inkább a pasijával lóg mert ahogy észre vettük a 2 együtt neki nem megy
A hogy el nézem inkább a paliját választja a rajongók helyet!
2011. június 30. 15:02
Jól nézünk ki,ha Piqué is otthagy Shakiráért egy meccset.
2011. június 30. 15:03
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
lehet hogy szerelmes és így nehéz neki hogy ennyi dolga van de ő vállalta ezt és biztos tudta hogy nehéz lesz neki főleg ha szerelmes
nem hagyhatja cserben a rajongóit .
2011. június 30. 15:04
Idézet (Miah008 @ 2011.06.30. 14:50)
Nem feltétlenül kell itt is 1,5 - 2 órás koncertet adnia. Anno Madonna is ezt csinálta, Franciaországban adott egy óriási koncertet, Magyarországon meg egy kispóroltat. És miért? Azért, mert Franciaország az Franciaország, Magyarország meg Magyarország...
Pontosan erről van szó. Röviden és tömören. Néha elfeledkezünk arról, hogy kik is vagyunk a világban.
2011. június 30. 15:14
Ezen azért egy kicsit meglepődtem...na mindegy én amúgy se bírom annyira Shakirát (már bocsi azoktól akik szeretik...)
2011. június 30. 15:15
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Jaj,elmaradt a ráadás,hova ne rohanjak! A ráadás azért ráadás,mert nem kötelező,csupán még egy kis kedvesség rajongóknak. Ez neki nem a kötelessgée! Ha akar csinál,ha nem akar,nem csinál.
Azzal viszont nem értek egyet,hogy amikor már megy a koncert,akkor még ott van az öltözőben.
Azzal viszont nem értek egyet,hogy amikor már megy a koncert,akkor még ott van az öltözőben.
2011. június 30. 15:21
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
sztem ne akkor randizgasson a pasijával amikor éppen koncertet tart-.- legalább bocsánatot kérhetett volna. mostanában tényleg eléggé leszarja a rajongóit.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.