Shakira félbehagyta koncertjét!
2011. június 30. 13:56
hát ezt nem gondoltam volna shakiráról..na mind1..
2011. június 30. 13:58
Hát látszik, hogy nagyon szerelmes de szerintem ez nem volt szép tőle mert az emberek rengeteget fizetnek a jegyekért
2011. június 30. 13:58
Ezzel kapcsolatban kicsit vegyes érzéseim vannak: egyrészről jó látni, hogy ennyire szeretik egymás, én is ilyen nagy szerelmet szeretnék majd egyszer 
Másrészről viszont az nem szép, hogyha félbehagyja a koncertjét, meg nem megy időben csak azért, mert a pasijával enyeleg, szerintem bőven sok idejük van még, amit együtt tölthetnek...
Másrészről viszont az nem szép, hogyha félbehagyja a koncertjét, meg nem megy időben csak azért, mert a pasijával enyeleg, szerintem bőven sok idejük van még, amit együtt tölthetnek...
2011. június 30. 14:00
|
dobosmariannúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 154252 offline
|
milasnape és Alex 1992
értek egyet
értek egyet
2011. június 30. 14:01
Mexi, a koncert nem egy órásra volt tervezve, egy koncert nem egy órás, ráadásul a rajongók tudhatják a turné előző koncertjeiből meg a setlistből, hogy hány számot kellett volna előadnia. Egy koncert 1,5 - 2 órás általában.
Ha pedig más miatt hagyta volna félbe, akkor is szépen mondhatta volna, hogy elnézést mindenkitől, ez meg az történt, ennyi volt, sorry, de csak elhúzott. Én is kiakadtam, Kesha sem adott ráadást...
Ha pedig más miatt hagyta volna félbe, akkor is szépen mondhatta volna, hogy elnézést mindenkitől, ez meg az történt, ennyi volt, sorry, de csak elhúzott. Én is kiakadtam, Kesha sem adott ráadást...
2011. június 30. 14:01
El van szállva ő is. Azt hiszi mindent megengedhet magának, pedig nagyon nem. Pont ,hogy azoknak az embereknek köszönheti a hírnevét és azt a pénz amiből ő kicsi sej haját magángéppel hurcolják ide-oda. Nos, szerintem nem csak én gondolom így de ha igen szóljatok.
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 30. 14:02
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Most lehet, hogy szemétnek fogtok nézni, de jobban bírtam amíg nem járt Piquével (ezt most TÉNYLEG nem azért mondom, mert madridista vagyok).
2011. június 30. 14:04
a rajongók számítottak rá és cserbenhagyta őket az oké hogy szeretik egymást de azért ilyet mégse lehet csinálni..˘_˘
2011. június 30. 14:05
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
felháborító!hál' istennek hogy ezeknek az emberek pénzeiből van a magángépe (most olvasom más is ezt írta
)
2011. június 30. 14:06
Eléggé megváltozott a hölgyemény az utóbbi időben. Értem én, hogy szerelmes, meg a többi, de ez nem jogosítja fel arra, hogy ilyen dolgokat tegyen. Nagyon sokat köszönhet azoknak az embereknek, a rajongóinak, akiket csak úgy ott hagyott. Csatlakozok itsQuinn-hez, el van szállva magától.
2011. június 30. 14:09
Idézet (Regina @ 2011.06.30. 14:01)
Mexi, a koncert nem egy órásra volt tervezve, egy koncert nem egy órás, ráadásul a rajongók tudhatják a turné előző koncertjeiből meg a setlistből, hogy hány számot kellett volna előadnia. Egy koncert 1,5 - 2 órás általában.
Na jó, de mit vártok? Annak kellene örülnünk, hogy ebbe az országba az ilyen sztárok még egyáltalán beteszik a lábukat. Kicsik vagyunk, távol vagyunk, nem ismernek minket, a nyelvünkből egy szót sem értenek, így bizalmatlanok, nincs semmi extra, amit adni tudunk, ezt kellene megérteni. Ez van, a sztárok pedig az ilyen helyeken tudnak leginkább "spórolni" és sumákolni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.