Megérkezett Greyson Chance új videoklipje
2012. január 21. 19:25
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ohh O.o de fiatal,szerintem ráér még...meg hát úgy őszintén szólva nem valami jó.Ha idősebb korában visszanézi,lehet megbánja majd.xD
2012. január 26. 19:31
|
LovePeaceForever1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.09. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 166931 offline
|
Szerintem jó lett ,nagyon szeretem Greysont,és akárki mond akármit,akkor is jó hangja van ,ha nem ismered ,akkor minek jöttél ide ,és hogy ha azért jöttél hogy megismerd telán nézz után...csak azután kérdezösködj hogy ki ő.
2012. február 05. 21:21
Jó a klipp , én annyira nem ismerem Greysont , csak a Tök véletlenből ismerem , de jó hangja van , meg a klipp is jó , ám azért látszik , hogy ez csak videóklipp , a 13 éves Greyson , hogy járna a 19éves Arianával ???? , ez csak nekem fura ?
2012. március 19. 20:50
Húúú ezt nagyon imádom.Olyan kis aranyos benne Greyson.Egyik kedvenc énekesem,és bírom is.Ariana is jó volt benne,én szerintem jó lett
2013. november 21. 15:16
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
nekem nagyon tetszik.
2013. december 05. 16:52
|
|
NiallHoranLove4Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 214476 offline
|
jó hangja de töööööökkk jjjjóóóóóóóó
2018. október 23. 14:40
|
|
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline
|
Csak tudnám , hogy miért Arit választották a szerepre ...
De nagyon gyönyörű ezt meg kell hagyni
De nagyon gyönyörű ezt meg kell hagyni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: