Megérkezett Greyson Chance új videoklipje
2011. június 30. 17:33
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
Jó lett.
2011. június 30. 18:08
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Ritkaa sz@r egy száám
2011. június 30. 18:36
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Nem tom ki a csaj, de a gyerek borzalmas. Nem tudom nekem nem áll nagyon közel a szívemhez a 13 éves "sztár". Járjon még iskolába, nehogy már....De komolyan, ha még nagy hangja lenne, oké, de így??? Bocs, akinek tetszik. :/
2011. június 30. 19:06
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
kijez xxd : D
2011. június 30. 19:23
Victoria Rainbow
kijez xxd
Greysonról mindent megtalálsz az adatlapján de ha lusta lennél megnézni leírom bő 1-2 mondatba:
Greyson Chance egy 13 (lassan 14) éves fiú aki egy éve hatalmas sikernek örvendett Amerika szerte; jelentkezett az iskolai ki mit tudra amit természetesen ő nyert meg. Lady Gaga akkor nagy slágerát a Paparazzit énekelte fel saját maga kísérelt, zongorával.
Remélem tudtam segíteni. A videót a Tubeon találod
kijez xxd
Greysonról mindent megtalálsz az adatlapján de ha lusta lennél megnézni leírom bő 1-2 mondatba:
Greyson Chance egy 13 (lassan 14) éves fiú aki egy éve hatalmas sikernek örvendett Amerika szerte; jelentkezett az iskolai ki mit tudra amit természetesen ő nyert meg. Lady Gaga akkor nagy slágerát a Paparazzit énekelte fel saját maga kísérelt, zongorával.
Remélem tudtam segíteni. A videót a Tubeon találod
2011. június 30. 20:26
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Greyson szerintem hatalmas nagy tehetség, aki kételkedik ebben nézze meg a Paparazzis előadását.
Annak ellenére hogy 13 éves rengeteg idősebb kollégáját felülmúlta a hangjával.
2011. július 01. 14:11
ki a franc ez am mer sose hallottam róla? ><" am nemrossz.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.