egyet értek
AvrillirvA xD:-)
Selena nem kér Bieber illatából!
2011. július 04. 17:18
Akkor most tegye fel a kezét aki képes lenne ezt magára fújni. Kétlem hogy sokan lennének.
2011. július 04. 21:22
:/ ezt nem nézem ki selenából...na m1 attól még imádunk selly♥
2011. július 04. 21:25
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Előtte meg azt énekelte hogy szeretem a bőröd illatát?
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. július 04. 21:34
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Úristen! Selena féltékeny Justin rajongóira?! -.- Justin miatta csúszik lefele :| mert ez a kis ribi befolyásolja
:|-.-
2011. július 05. 13:51
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
sztem nem illenek össze! ha szakítanak, talán újra szeretni fogom Sel-t, d amedddig vele van, addig Katy perry a példakép!
2011. július 08. 13:25
|
|
Monumeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 153062 offline
|
lpmaskmancick:az a parfüm nem justin illata
az csak 1 parfüm amire raktak 1 kepet rola hogy több keljen el belöle de nem a szemejes illata az!!!!am igaza van hszen az a parfüm a rajongoknak keszült!! am en mind kettöjüket szeretem!!!!!A Beliberek meg csak azt erik el hogy mär justin fogja öket idegesitönek talälni!!!MEG AM AZERT CSINÄL nöi parfümöt mert inkäbb a länyok rajonganak erte mint a fiuk!!
D
az csak 1 parfüm amire raktak 1 kepet rola hogy több keljen el belöle de nem a szemejes illata az!!!!am igaza van hszen az a parfüm a rajongoknak keszült!! am en mind kettöjüket szeretem!!!!!A Beliberek meg csak azt erik el hogy mär justin fogja öket idegesitönek talälni!!!MEG AM AZERT CSINÄL nöi parfümöt mert inkäbb a länyok rajonganak erte mint a fiuk!!
2011. július 08. 22:23
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Jaj,utálom mindekettőt,na de akkro mi van,ha használja,azt mondta nem érdeklik a biber-fanok,akkor minek nem használja mégis a parfümöt?
Habár én száz,h még rá se néznék,de ő a "barátnpője".
Atyaég,most vettem észre,h ennek a jbnek,akinek új nevet adtam:jódos biborka,milyen lopótök feje van már XD
de tisztára mint egy lopótök,ill sütőtök
hahahahahahahhahahahahahahahahahaha 
amúgy meg,most,h Sellyke ezt mondta,rájöttem,h nagyobb szánalom,mint amilyennek hittem!
Habár én száz,h még rá se néznék,de ő a "barátnpője".
Atyaég,most vettem észre,h ennek a jbnek,akinek új nevet adtam:jódos biborka,milyen lopótök feje van már XD
de tisztára mint egy lopótök,ill sütőtök
amúgy meg,most,h Sellyke ezt mondta,rájöttem,h nagyobb szánalom,mint amilyennek hittem!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.