Sztárok is csatlakoztak Demi kampányához
2011. június 30. 10:13
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Ez olyan klassz! Mindjárt én is felírom a kezemre, hogy milyen! Ugyan nem szeretem az ilyen kampányokat, de elég érdekes ez az egész. Demi jól kitalálta, minden elismerésem! A Miley kezére van legszebben felírva. Zendaya-é elég furcsa lett és egy kicsit el is maszatolódott.
2011. június 30. 10:14
|
|
melcsy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150312 offline
|
kedves tőlük.
2011. június 30. 10:22
Idézet (Beaa @ 2011.06.30. 09:52)
szerintem ez nagyon jó dolog, és, hogy ennyi sztár csatlakozott még, az még jobb mert a tinik(többsége) fel néz rájuk. 
Teljesen egyet értek veled
2011. június 30. 10:28
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Imádom Demit♥♥♥ Ez egy nagyon jó kampány. Demi jó példakép, a szeretet a legfontosabb, el kell fogadni magunka, fontos, hogy az embereknek legyen önbizalma. Tök jók a képek, aranyos, hogy ennyien csatlakoztak. Nagyon tetszenek a sztárok gondolatai, az ilyen dolgok felvidítanak!
2011. június 30. 10:31
Örülök,hogy Demi nem ment lefelé a lejtőn,hanem összeszedte magát,mert kár lenne érte,nagyon tehetséges!
És ez a kampány is nagyon jó ötlet,jó hallani,hogy ilyeneket is csinálnak a sztárok,és nem csak botrányokat.
2011. június 30. 10:36
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
annyira örülök hogy Demi most már rendbe jött 
és annak is hogy már többen is csatlakoztak a kampányhoz..
Demi annyira gyönyörű ezen a képen is ♥ <3♥
és annak is hogy már többen is csatlakoztak a kampányhoz..
Demi annyira gyönyörű ezen a képen is ♥ <3♥
2011. június 30. 11:12
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
ez tök jó
2011. június 30. 11:27
Demi-t nagyon tisztelem,hogy ilyet csinál(t),és nem csak magára gondol(t).Tök jó,hogy másokat is ösztönöz arra,hogy legyen önbizalmuk,szeressék magukat is.És aki meg részt vesz,vagy segít,az is nagyon segítőkész.Ennyit arról,hogy valaki "emós" lesz.Aki meg az,az meg hülye.
2011. június 30. 11:56
Igaza van Deminek!!! Imádom, igazi példakép♥
Ha sztár lennék, én is csatlakoznék
Ha sztár lennék, én is csatlakoznék
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: