Sztárok is csatlakoztak Demi kampányához
2011. június 29. 22:06
A Love is Louder nem Demi kampánya de azért kedves tőle hogy népszerűsíti
2011. június 29. 22:08
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Helyes, helyes. Aranyosak mindannyian.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 29. 22:22
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
kedves gesztus
2011. június 29. 22:42
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
elrontották az utómunkát a fotón. pedig tök jó lenne... kár érte :/ nincs hüvelykujja szegény lánynak a képen.
btw a kampány szép dolog és követendő példa
btw a kampány szép dolog és követendő példa
2011. június 29. 22:46
Szívből remélem, hogy ennek a kampánynak sok pozitív hatása lesz. Magam is ismerek olyan embereket akiket az érdekel, hogy másoknak megfeleljenek, nem pedig az, hogy elfogadják magukat. Ha azok a sztárok akikre egyre többen felnéznek csatlakoznának, bizonyosan lenne valami hatása, bár figyelve a saját környezetem (is) nem mindenkinél érne ez a fajta példa célba.
Nem vagyok még most sem oda a Disneyért, de Demi nagyot nőtt a szememben, azzal, hogy felvállalta a problémáját és nem csak elásta jó mélyre. Felvállalta és ezzel szerintem nagyon jó példát mutatott. Megmutatta, hogy nem szégyen segítséget elfogadni és, hogy nem kell mindig mindenkinek megfelelni.
A kampány pedig mindenképpen figyelemreméltó. Olvashattuk, hogy egyre többen csatlakoznak hozzá, remélem komolyan is gondolják.
Nem vagyok még most sem oda a Disneyért, de Demi nagyot nőtt a szememben, azzal, hogy felvállalta a problémáját és nem csak elásta jó mélyre. Felvállalta és ezzel szerintem nagyon jó példát mutatott. Megmutatta, hogy nem szégyen segítséget elfogadni és, hogy nem kell mindig mindenkinek megfelelni.
A kampány pedig mindenképpen figyelemreméltó. Olvashattuk, hogy egyre többen csatlakoznak hozzá, remélem komolyan is gondolják.
2011. június 29. 22:48
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Ez nagyon jó!
2011. június 29. 23:31
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
NAgyon örülök hogy ennyien támogatják Demi kampányát.Mindenben egyet értek.Remélem hogy még sokan fognak csatlakozni ehhez.Sok sikert a továbbiakban is 

Cassie3
2011. június 29. 23:35
Szerintem abszolút mindegy, hogy Disney sztárok, vagy sem. Kedves gesztus tőlük, és van, akinek ez igenis sokat segít! Hajrá nekik, remélem minél többen csatlakoznak ehhez a kampányhoz, és minél több tinédzser jön rá, hogy a legfontosabb, hogy elfogadja önmagát!
Megjegyzés: a kampányt Brittany Snow indította el, nem Demi.
Megjegyzés: a kampányt Brittany Snow indította el, nem Demi.
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.