Sztárok is csatlakoztak Demi kampányához
2011. június 29. 21:50
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (Avril4ever @ 2011.06.29. 21:46)
Ez nagyon jó<3
ja és amúgy AnnaSophia Robb,Victoria Justice,Ashley Argota és Camilla Belle nem Disney-s
ja és amúgy AnnaSophia Robb,Victoria Justice,Ashley Argota és Camilla Belle nem Disney-s
És már Miley sem.. csak 2 Disney sztár van köztük.. szóval erről ennyit..
2011. június 29. 21:54
Én nem tudom miért kell lenézni, mert épp ők a Disney csatornának dolgoznak/dolgoztak. Lehet hogy gagyi sorozatokat csináltak, de ők is emberek. Na jó, ez csak egy kis kitérő volt.
Egyébként a kampány szép dolog, főleg, ha még több sztár is megerősíti.
Egyébként a kampány szép dolog, főleg, ha még több sztár is megerősíti.
2011. június 29. 21:57
Mindenki kicsit próbál szomorú pofát vágni, Zendaya meg röhögcsél
2011. június 29. 21:58
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
Ez nagyon kedves Demitől! :]
Amúgy meg nem tudom , hogy szinte mindenki mért pfujolja a Disney-s sztárokat. Olyan rosszak?? -.-
Ti megtudnátok csinálni utánuk amit eddig elértek? Nem hiszem . És legalább örüljünk annak , hogy vannak normális emberek, például mint Demi és csinálnak ilyen kampányokat
Amúgy meg nem tudom , hogy szinte mindenki mért pfujolja a Disney-s sztárokat. Olyan rosszak?? -.-
Ti megtudnátok csinálni utánuk amit eddig elértek? Nem hiszem . És legalább örüljünk annak , hogy vannak normális emberek, például mint Demi és csinálnak ilyen kampányokat
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 29. 21:58
ez rendes tőlük,zendaya-ról ezt nem hittem volna..de amúgy nem muszáj disneysnek lenni ahhoz,hogy segíts másokon...
2011. június 29. 21:59
|
|
ancsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 133980 offline
|
Egy aprócska megjegyzés: ezt az egész Love is Louder Than the Pressure to be Perfect-kampányt nem Demi Lovato indította el, hanem Brittany Snow.
A fent belinkelt oldal is azt írja: STARTED BY BRITTANY SNOW.
A fent belinkelt oldal is azt írja: STARTED BY BRITTANY SNOW.
2011. június 29. 21:59
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
Vannak még kedves és törődő emberek a világon jó ezt tudni és attól még, hogy közülük egy páran Disney-sek vagy voltak nem jelenti azt, hogy nincs szívük...
2011. június 29. 22:00
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Nagyon jó ez a kampány!!
Nagyon tetszik! És a Zendaya válasza az egyik legjobb!!
2011. június 29. 22:01
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Ha ilyen aranyosak akkor támogassák a bulimiás, anorexiás lányokat a pénzükkel(vagy támogatják?) .Ha nem lenne mindegyiken egy kiló smink ,akkor még hihető lenne.
2011. június 29. 22:03
Gondolom Kdori90 arra gondol hogy Demi bal hüvelykujja olyan mintha le lenne vágva, de csak a haja takarja.
2011. június 29. 22:03
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Ez a kampány nekem nagyon tetszik. Amikor rossz passzban vagyok, elmondom magamban a kampány nevét,végiggondolom, és ez valamilyen szinten segít. Szóval ne kritizáljátok, mert szerintem még sok más embernek is segít
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.