Eve Torres kétszeres Divas Champion-nyertes WWE-díva nemrég közzétett honlapján egy videót, melyen alig öt perc alatt kirak egy Rubik-kockát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eve Torres nemcsak szép, de okos is
2011. június 29. 21:25
2011. június 30. 08:23
"akkor tűnik csak fel, hogy a testük kemény edzések árán olyan, amilyen" – vagy a plasztikai sebészeti beavatkozás árán.
2011. június 30. 08:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Azért, mert ki tudja rakni a Rubik-kockát, miért lenne okos? Én inkább ügyesnek mondanám. Ettől még nem lesz valaki okos... Mellesleg amikor ez a nőszemély Horváth Évával beszélgetett (azt hiszem, hogy itt nálunk, Magyarországon), már megmutatta, hogy ki tudja rakni, sőt, riport is készült vele - többek között erről is. A Viasat6 adta le... (és ez nem most volt, hanem már 1-2 hónapja)
2011. június 30. 09:25
|
|
Raindrops |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 804 Csatolások: 33 Azonosító: 137983 offline
|
Szépnek tényleg szép de az hogy ki tudja rakni a Rubik-kockát az nem azt jelenti hogy okos is 
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. június 30. 12:47
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Tök jó, hogy külföldön is ismerik a Rubik kockát, pedig ez magyar találmány.
Amúgy szerintem sem okos, hanem csak ügyes ezen a téren...
2011. június 30. 16:15
Én kérek elnézést, hogy nem díznisekről, vv4esekről meg xfaktoros kedvencekről írtam cikket, sajnálom, hogy kedvencem Eve, komolyan! -.- Minek ír ide az, akit nem érdekel?
2011. december 30. 19:52
attól, mert butának látszanak a WWE dívák még tökre nem tudhatjátok hogy azok -e vagy nem...ismeritek őket? feleslegesen alkottok róluk rossz véleményt, ha gőzötök sincs hogy okos -e vagy nem...kicsit szánalmasak vagytok...és amúgy meg a fele kommentező azt sem tudja mi az a WWE, de itt jártatja a száját....
2012. július 28. 16:02
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
nem tudom, hogy miért kell aztmondani, hogy attól nem okos, mert ki tudta rakni. hát de, szerintem ehez nem ügyesség kell, hanem ész, és azoknak, akik negatív kommenet írtak, csak annyi, hogy megnézném, hogy ti kirakjátok.. én nem tudom kirakni, de ez mellékes. a kedvenc dívám Eve és nem kell leszólni, mert ki tudta rakni..
2012. július 28. 18:11
|
|
SzMo99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 536 Csatolások: 86 Azonosító: 181441 offline
|
Eve a kedvenc dívám és tényleg nem nagy szám kirakni egy ilyen kockát,de azért megnézném hogy azok akik beszologattak hogy raknák ki öt perc alatt...mert az a nagy szám,nem az hogy kirakta.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.