Eric Saade új albummal és klippel jelentkezik
2011. július 01. 11:47
hát szerintem az előző albuma job volt, ezen a Cd-n már nagyon sok az autotune. persze nem mondom azt, h ezen az albumon nincsenek favoritjaim 
ami viszont ezt a videoklipet illeti, szerintem bazira elszúrták. szürke egyszerű háttér, klisék (gazdag semmittevő fiú, magánrepcsi, milliós autó aztán meg parti)? most komolyan..az összes klipje jobb ettől.
bár ettől a szám még a nyár slágere marad nekem
ami viszont ezt a videoklipet illeti, szerintem bazira elszúrták. szürke egyszerű háttér, klisék (gazdag semmittevő fiú, magánrepcsi, milliós autó aztán meg parti)? most komolyan..az összes klipje jobb ettől.
bár ettől a szám még a nyár slágere marad nekem
2011. július 01. 11:49
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Az egyik kedvencem
2011. július 03. 13:07
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
dia92 a klippel kapcsolatosan egyetértek, mert annyira jó klipjei vannak (többségben történet is van bennük és azt nagyon szeretem)de ebbe most nagyon nincs...de ettől függetlenül a dalt nagyon szeretem és a klip meg nem a legjobb, de jó
Eric
csak így tovább
2011. július 03. 15:39
Szerintem a klippet elszúrták egy kicsit... A számot viszont imádom
2011. július 03. 17:55
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát ez vmi rettenetes....bírom Ericet, meg a számait is hallgatom, de ez vmi szörnyű...se a szám, se a klip nem tetszik
2011. július 07. 16:40
|
|
Wiwciibabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 154553 offline
|
Áááá..ez valami eszméletelen lett ez a szám...a klipp se rossz
Amm az album összes számát máár youtube-n 28-án fel volt téve egy "EricSaadeVol1" személynéél és máár akk le lehetett tölteni...xdd
Én azért néztem egyet amikor megláttam....
Amm az album összes számát máár youtube-n 28-án fel volt téve egy "EricSaadeVol1" személynéél és máár akk le lehetett tölteni...xdd
Én azért néztem egyet amikor megláttam....
2011. július 08. 23:22
Nekem nagyon tetszik a klip és a dal is , és az album az valami fantasztikus lett ! Minden dalt imádok tőle!
2011. július 09. 22:13
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
Jujjh*-*
Imádom ezt a számot^^
és Ericet is(L)(L)
:D
Imádom ezt a számot^^
és Ericet is(L)(L)
2011. július 09. 22:20
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
Jaj de örülök IMÁDOM Ericet és bizti ha kijön a boltokbol tuti megveszem.
És szerintem a klipp is nagyon jó.
És szerintem a klipp is nagyon jó.
2011. július 12. 22:37
Szuper az album , szuper a klip!! De mégis kicsit szomorú vagyok , mert már nagyon sok boltban néztem és nem látom a polcokon az albumát!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: