Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?
2011. június 29. 20:36
Ezen már régebben én is gondolkoztam, de ez hülyeség!
2011. június 29. 20:37
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát ez szerintem hülyeség
csak a véletlen műve :/ ne hiszem hogy Selena olyan akarna lenni mint Miley és sosem lesz olyan
mindkettejüket bírom.sztem ők teljesen mások
2011. június 29. 20:38
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
huppá
háhá
2011. június 29. 20:39
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (sztárcsaj @ 2011.06.29. 20:20)
Cassie3,erre mondjuk én is gondoltam,és jól tudom,hogy nem lehet befolyásolni az embereket vele,de azért remélem,hogy pár fölös kommenttől megkímél bennünket!
egyépként az előző kommidba leírtakba döbbentem rá,hogybizony-bizony én is ezért bírom sellyt(no,meg van pár dolog még)
Hát mondjuk igen, néhányan talán megkímélnek minket az olyan hozzászólásoktól.
2011. június 29. 20:41
Már nem azért, de mégis mit csinálna, ha nem próbálná építeni a karrierjét? Ez aztán az óriási nagy dolog... Demi Lovato is építgetné ugyanígy a karrierjét, ha nem lett volna az a problémája, és kb. az összes ilyen sztárocska próbálja és próbálni is fogja - aztán vagy összejön, vagy nem 
Nem látok ebben semmi érdekeset...
Nem látok ebben semmi érdekeset...
2011. június 29. 20:58
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
ez hülyeség... persze... ez normális a sztároknál hogy építik a karrierjüket mint már többen elmondták és Selena teljesen más mint Miley ...
Selena az más dalokat ír mint Miley teljesen...
és egyáltalán nem lesz olyan mint Miley lehet hasonlítanak ezek a dolgok a filmek meg hasonlók de ennyierővel ez Deminél is így van pl.: Rocktábor és abban dalok amit ő énekel
Selena az más dalokat ír mint Miley teljesen...
és egyáltalán nem lesz olyan mint Miley lehet hasonlítanak ezek a dolgok a filmek meg hasonlók de ennyierővel ez Deminél is így van pl.: Rocktábor és abban dalok amit ő énekel
2011. június 29. 20:59
azért mert a sorozata után szerepel egy filmben? egy kicsit se próbálják úgy alakítani a dolgokat, hogy hasonlítsanak egymásra pedig nagyon nem
2011. június 29. 21:08
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez hülyeség...-.-
2011. június 29. 21:10
Ha ezt Selena meg meri tenni én ráküldöm az orosz hadsereget > : (
2011. június 29. 21:15
Azért a két lány ég és föld, és remélem, hogy ez így is marad... Mileyt imádtam régen, de eléggé kiábrándultam belőle a drogozás, és a nevetséges fellépései, fellépőruhái miatt...amit csinált néhány koncerten, azt nem lehet művészetnek nevezni, és nem a hangja miatt, mert az igaz, hogy jobb Selenáénál. És ez a szöveg, hogy komoly színész-énekesnő lett?? Hát, nekem Miley akkor volt komoly, amikor még normális csaj módjára viselkedett...:/
|
|
itsjulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 153923 offline
|
nem tudom hogy igaz-e , vagy csak az amerikai média akarja így lehozni. mindenesetre az már nekem is feltűnt, mind öltözködésben, mind ,,stílusváltásban,, hogy selena utánozza miley-t.
persze ha miley-n mondjuk nincs melltartó akkor azt mondják rá hogy mekkora egy ribanc, de ha már selenán nincs melltartó, akkor meg milyen kis cuki és stílulos-.- kicsit elegem van már hogy így összehasonlítgatják őket...
persze ha miley-n mondjuk nincs melltartó akkor azt mondják rá hogy mekkora egy ribanc, de ha már selenán nincs melltartó, akkor meg milyen kis cuki és stílulos-.- kicsit elegem van már hogy így összehasonlítgatják őket...
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (vani10 @ 2011.06.29. 21:10)
hát Selena más mint a rib'anc Mileycsak a száj színük hasonlit és a szemöldok ugyhogy selly röl le le het szálni
Most megismétlem magam: "Annyira bírom, hogy a kis 12 évesek mondják, hogy Miley ribi, miközben rohadtul nincsenek tisztában a r*banc szó fogalmával." Csak az a különbség, hogy te 10 éves vagy, aki még inkább befoghatja a pofiját ilyen téren.
1 felhasználónak tetszik:
Szancsu
2011. június 29. 21:34
|
|
Rebecca.Barcelonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 154026 offline
|
érdekes*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.